.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Hybrid View

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Според Дюрекс, към 2005та в България средната възраст за първия път е 16.9 години. Проучването е на Durex.

Можем още да научим, че възрастта пада открай време, тенденцията не е нова и е съвсем нормална, особено предвид развитието на комуникациите и ускореното развитие на децата.

За последните години на световно ниво, възрастта за първия път на групата 16-20 е паднала с по-малко от 1 година спрямо групата на 21-24 годишните. От 17,2 на 16,5.

Очаквам да е над 15 години средната възраст за България в момента.

Да не говорим, че тези, които губят девствеността си със сериозен партньор са между 3 и 4 пъти повече от тези, които го правят с когото и да било.

Според вас искали да бъдат модерни и не могли да чакат, наебани са им ценностите, абе намерихте се на приказка. Ако очистим и преувеличенията в коментарите ви за манталитета им, ще си проличи, че на 15 децата правят секс масово по същите причини, по които мнозинството от вас сте го правили на 17, да речем. Щото е приятно и щото са любопитни. Модата е толкова по-слаба мотивация от хубавото усещане. И се информират по-рано от вас.

Жалката истина е, че на 13, дори и да не сте се ебали, сте били неориентирани идиотчета, които така или иначе не са имали стабилни ценности. Просто не сте знаели за секса толкова, колкото днешните деца, щото информацията продължава да става все по-достъпна. И точно както на 13 сте били като тях, но с различно поле за изява, така и на 20 ще си бъдат нормални хора, въпреки пророчествата ви.
    Прави си. По моето време когато съм бил на 12-13 години съм се спуквал да играя футбол, да правя простутии и някакви супер развлекателни неща. Дори не съм мислил за момичета. Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Прави си. По моето време когато съм бил на 12-13 години съм се спуквал да играя футбол, да правя простутии и някакви супер развлекателни неща. Дори не съм мислил за момичета. Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.
    ВРЕМЕНАТА СЕ МЕНЯТ.
    В нашия случай ще става все по-зле и по-зле

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Тия в днешно време, не могат да имат никога детството на по-големите с години от тях.
    Защото мислите за момичета пречат на футбола и простотиите ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Защото мислите за момичета пречат на футбола и простотиите ли?
    Преди като малък бях тъп. Заради момиче си окачих калеврите и спрях футбола. Това беше една много,много голяма грешка. Тъпи кобри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си