- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- влака "Бургас-София" в четвъртък вечерта към 21:40ч
Здравейте! В четвъртък вечерта се прибирах от почивка с влака Бургас-София към 21:40ч. На гарата чакаха същия влак група момчета на по 16-17-18 години.... Аз си харесах едно от момчетата, което забелязах, че ме гледаше постоянно и много искам да го открия. Когато се качихме във влака, той се качи в друг вагон и не можах да го намеря да се запознаем..... Моля помогнете ми, ако познавате някой пътувал с този влак или дайте съвет как да го открия... Едно от момчетата в компанията беше с тениска на манчестър юнайтед, а едно друго дочух, че го наричаха Тишо..
Това е в раздел секс ? Че ти секс ли искаш да правиш с него, че е в този раздел![]()
Не. Просто видях, че в този раздел разглеждат най-голям брой хора :д
аз го познаам
Няма как да го намериш. Това е. Изпуснала си момента. Всеки изпуснат миг е един изпуснат момент. Живота е създаден от поредица моменти , изпуснеш ли ги всички значи не си живяла. Другия път не изпускай момента.
И аз съм имал подобни моменти по влакове, рейсове, плажове и т.н., но за жалост няма как да откриеш момчето, освен ако не си супер късметлийка и отново не се засечете някъде… Все пак България е голяма, не се състои от 3 града.![]()
Да беше отишла да се запознаете.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5