- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отново на УЧИЛИЩЕ
спрете да спамите![]()
...така.... без спам....плс...![]()
Момиче, или си уникално тъпа и се опитваш да се направиш на такава каквато не си, или не се и опитваш да вникнеш в това, което ти казват хората. В случая, това, което каза дриймърката /извинявай, просто така и не ти научих името/ няма нищо общо с това дали те познава или не. Недорасло лапе си и т'ва е. /Аз също-не го отричам./
![]()
Значи като някой ти каже нещо, което не ти изнася е смешник? Ясно...
Опитах с добро, но не помогна - погледни предишните ми коментари и ще видиш, че никъде не съм обидила никого!Явно сте доста вироглави в този сайт и знаеш ли какво ми направи впечатление, че всички се заяждат, спамят и се правят на много знаещи.Тук в тази тема почна някакъв спор, в който мисля, че не бях виновна, но изведнъж всички се обърнаха срещу мен като че ли не знам?Айде престанете поне да спамите, ако не пишете нещо по темата просто не пишете нищо!
Всички те 'нападнаха', защото се намеси в спор, който дори не те засяга /дори и закачка да е било все тая..и мен не ме засяга, така че../, защото от недочитане си помисли, че става въпрос за теб. По-предното ми мнение беше с основание. Обикновено не казвам на някой просто ей така, че е тъп и тем подобни, освен ако не е на шега. След като съм ти го казала, значи имам такива впечатлиния от теб. За което си си виновна сама.
Деси, не си от най-интелигентните![]()