- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 24 години съм,а още дори не съм се целувал с момиче
По-скоро съм на 30-та страница щото ми скимна да чета в петък вечер вместо да изляза и да се напукам като кирка.
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
не искам да знам какво правиш с тия листчета
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
леле хора,от една обикновена тема направихте цирк,поне някои,иначе имаше хубави съвети,обаче нали знаете , че ако съм искал досега да съм си намерил момиче,защото в момента се занимавам с наука,отделил съм цялото си време за нея , а ако мислите че не съм бил с жена , защото съм задръстен,това не е вярно,просто така съм си избрал,търся идеалната,освен това познавам доста красиви момичета,които ме уважават
Ами след като не искаш да си с жена, защото „така си си избрал“, то защо тогава пусна тази малоумна тема?
И продължавам да твърдя, че си troll. Няма как да си на 24 години и в тия времена да не си се целувал поне веднъж с някоя булка (момиче). Просто няма как… А това за „идеалната“ беше голям виц. Няма идеални хора.![]()
Може да не разбирам много от жени, но все пак всеки има право на мнение, уважаеми Fisherman.![]()
всъщност пуснах темата ей така да видя колко хора ще ми дадат " съвет " по този въпрос,но явно не е мястото,и да целувал съм се с момиче,но без език,тя ме целуна,но не го броя , защото беше просто така,без чувства
Приятелю ако на аватара си ти ще ти дам един съвет. Започни да се обличаш подобаващо за възрастта си, направи една прическа и сложи едни лещи, последното може да се замени с хубави очила разбира се. Определено първото впечатление е от външният вид трябва да го знаеш. Колкото и интелигентен да си, ако не гледат на теб с добро око никое момиче няма да пожелае да разбере колко ти сече акъла. Мъжете поне от към обличане сме лесни, един панталон/дънки с риза и хубави обувки и си 6.
Успех с намирането на момиче, сигурен съм че ще успееш, но недей да пропиляваш младите си години в чакане на съвършената.
Тренирай здраво, никоя няма да ти се влюби в характера от пръв поглед!
начи... ся слушай ! купуваш си мега якото бмв E46 поне, КУПЕ !!! надуваш тва http://vbox7.com/play:8f72aed3c7 обличаш хубави дрешки, намираш някоя, викаш ко стаа е да та закарам някъде ? а тя като види ангелските очи на ба'aреца и димака ще се качи веднага... таа такоа... газ маз и я караш до тях... и питаш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходи ли ти се утре на кафе или когато можеш ? тя ако е яка п^^ка ще каже да, и действаш, ако каже не е ебати забилия мъж лек...
Ако ти си на аватара ... ето го проблема .
Почни да тренираш, обличай се по- добре, намери си нови приятели, излизай вечер и ходи по дискотеки и така![]()
Защо всички казвате „почни да тренираш“? Защо е нужно всички мъже да имат мускулесто тяло и т.н.? Аз като нямам мускули, комплекси ли трябва да избивам? Странно мислене имате 15-17 годишните момиченца в днешно време. ;]
Не е нужно да има мускули, но от снимката ярко си личи, че той има наднормено тегло. Това не е здравословно за него, а и не вярвам да е привлекателно за някой! Нужно му е да отслабне, никой не говори за мускули, но все пак мускулестите са по-привлекателни и ти го знаеш
До автора: Отдай се малко на социалния си живот, време ти е! Както казаха другите- потренирай (ако това на снимката си ти) .. за да придобиеш малко повече самочувствие и увереност, да се чувстваш добре в кожата си.. смени стила.. излизай често.. и момичетата ще завалятУСПЕХИ с момичетата и в областта на науката
![]()
Лоша работа. Излезте и вижте малко свят. Не става така…