- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари ви дават за закуска-Гимназия
От 1 до 4 клас имаше безплатни манджи.
После си носех работи от вкъщи. Мразя да купувам нещо от лафката. Там е егати катуна, ВИНАГИ. Всички се бутат, бият, псуват, пазаруват...
Носех си по 2-3 лева, много рядко.
5 лева ;д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
На мен винаги са ми давали джобни за всичко. Няма повечко за други излизания, квото ми дадат - с него се оправям. Моя работа дали ще ям в училище (не бях от тия, дето не ядат вкъщи и дават пари за глупости на лавката) или ще ги кътам за излизания. Вярно, повечко ми даваха, но за всичко.
По 200лв ми даваха едно време, после започнаха по 500, ама и парите бяха други. Сега като ги обърнеш и пакетче дъвки не можеш да си вземеш. Като смениха парите май по 1.5лв почнаха да ми дават ама тогава си бяха пари.
Уау, 15-20 лв. дневно, дебитни карти? Какво правите вие бе? Само на мен ли ми се струва прекалено? :Д
от първи до седми клас по 1 лев, а пък от осми вече ми дават повече щото пътувам и понякога се случват разни, неприятни работи и да имам пари за такива ситуации...а за харчене - ям вкъщи и рядко си купувам нещо или ако си купя - то си е за вкъщи :Д
Пътувам безплатно с автобуса (с карта съм) така че 3 лева са напълно достатъчни.
10лв задължително, ако са в настроение може и повече![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Почвам да се чудя с кво право реват хората навън, децата с по 1 надница се разкарват из училищата ежедневно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Леле, грешно дадени пари. Нося си храна от вкъщи. Пари за транспорт не давам - имам карта . Най много да си купя вода/сок . Винаги родителите ми са се чудили, защо не искам пари както сестра ми, а аз просто не виждам смисъл. Вземам пари, само ако отивам на шопинг. Иначе мога и с 1лев, а дори и без пари ! Къде по дяволите давате толкова пари, за ден ?![]()
Последно редактирано от Meonesssss : 08-26-2013 на 10:25
Еми на кафе как ще отидеш??
ХахахМного разглезени лапетии се навъдиха! Почни да си вадиш сама парите и тогава се прави на голяма, шматка!
Нанси, ти 13 години имаш ли изобщо ?
+ това не е задължително всеки ден да киснеш на кафета
смешко