.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Почвам да се чудя с кво право реват хората навън, децата с по 1 надница се разкарват из училищата ежедневно.
    Аз почвам да се чудя, как не им е неудобно на децата да искат по толкова, като виждат, че семейния бюджет не е като да цъфти и вързва... Вземали по 10лв на ден, като пестели, за да можело да си купят нещо сами!

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз почвам да се чудя, как не им е неудобно на децата да искат по толкова, като виждат, че семейния бюджет не е като да цъфти и вързва... Вземали по 10лв на ден, като пестели, за да можело да си купят нещо сами!
    Грешка. Проблемът хич не е в децата. А щом родителите продължават, значи въобще не им пречи на джоба и всички са доволни.
    Не ги обвинявайте, не злобейте, аз също съм гледала как всяко междучасие някои ядат сандвич, пият кола, солети и т.н., а след даскало в скъпарските заведения правят оборот, ноо след време нещата се обръщат.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Грешка. Проблемът хич не е в децата. А щом родителите продължават, значи въобще не им пречи на джоба и всички са доволни.
    Не ги обвинявайте, не злобейте, аз също съм гледала как всяко междучасие някои ядат сандвич, пият кола, солети и т.н., а след даскало в скъпарските заведения правят оборот, ноо след време нещата се обръщат.
    Че за какво ми е да злобея, като си ми стигат парите? И наще винаги ми дават, когато поискам, ама трябва да съм пълен галфон, за да не виждам, че им е трудно и без аз да харча за простотии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си