Първоначално написано от LHDWBD хаха,Цветане,Велизаре Побиват ме тръпки като ме асоциираш с темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Побиват ме тръпки като ме асоциираш с темата. ох май гад ти да не би да си момчето,за което се карат
Първоначално написано от LHDWBD ох май гад ти да не би да си момчето,за което се карат нее, аз съм
Първоначално написано от dimitar., нее, аз съм МИТКО, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ!?!
Първоначално написано от LHDWBD МИТКО, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ!?! Срам ме е много, чувствам се зле
Първоначално написано от LHDWBD ти да не би да си момчето,за което се карат Често съм.
Първоначално написано от Chacho Често съм. igrach
Първоначално написано от LHDWBD ох май гад ти да не би да си момчето,за което се карат Той е момчето, на което МУ се карат. Нито на мен, нито на любовницата е плащал издръжка от 2 месеца.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley Първоначално написано от Chacho Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(
Първоначално написано от ADMIRALKA14 Той е момчето, на което МУ се карат. Нито на мен, нито на любовницата е плащал издръжка от 2 месеца. Ми проблемът е, че забравих любовницата коя е и като не пращам на нея, ще е нечестно да пращам на теб. сори
Първоначално написано от Chacho Ми проблемът е, че забравих любовницата коя е и като не пращам на нея, ще е нечестно да пращам на теб. сори Поласкана съм, че си забравил за нея, а за мен не.Таз месечната издръжка ти се разминава ;дд
Първоначално написано от ADMIRALKA14 Таз месечната издръжка ти се разминава ;дд Works everytime
Правила