Първоначално написано от LHDWBD ох май гад ти да не би да си момчето,за което се карат Той е момчето, на което МУ се карат. Нито на мен, нито на любовницата е плащал издръжка от 2 месеца.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley Първоначално написано от Chacho Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(
Първоначално написано от ADMIRALKA14 Той е момчето, на което МУ се карат. Нито на мен, нито на любовницата е плащал издръжка от 2 месеца. Ми проблемът е, че забравих любовницата коя е и като не пращам на нея, ще е нечестно да пращам на теб. сори
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Ми проблемът е, че забравих любовницата коя е и като не пращам на нея, ще е нечестно да пращам на теб. сори Поласкана съм, че си забравил за нея, а за мен не.Таз месечната издръжка ти се разминава ;дд
Първоначално написано от ADMIRALKA14 Таз месечната издръжка ти се разминава ;дд Works everytime
Правила