.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Как да постъпя ?

Здравейте,преди 1 седмица с моята приятелка се запознахме с едно момче.Тя много го хареса и аз също.Постоянно ми говореше за него ,не спираше да мисли за него,и ми каза ,че е влюбена в него.Той обаче почна да заглежда мен ,закачаше ме и флиртуваше с мен при всеки удобен момент,споделих това с приятелката си и тя ми каза ,че няма да ми се сърди и да ревнува ,ако с него станем гаджета.Така де ,аз я познавам от малка и не искам нищо да попречи на приятелството ни ..Та .. моля ви посъветвайте ми как да постъпя..

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Запознали сте се преди една седмица и тя вече е влюбена в него ? Хахаха ох децаа..

Е..наистина , едва ли има толкова силни чувства към него за това време..но все пак поговори с нея сериозно, защото бях в същата ситуация и на мен ми казаха " Няма проблем , опитай с него.." , а час по - късно репликата беше - " Ти не си ми приятелка , това беше тест " ахахах

Повече от фен
    Опитай,голяма работа,че е избрал тебе,а не нея? Нито си му си се натискала, нито нищо.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Запознали сте се преди една седмица и тя вече е влюбена в него ? Хахаха ох децаа..
    Вземи текста от ръката

Спокойно, като пораснете ще ви мине... да ви имам влюбванията от една седмица.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    +1
    Бе,ако нямаш кой знае какво към него,не започвай нищо,оная влюбената само да се сърди.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Да бе и аз т'ва си мисля, кога за една седмица успя да го хареса, че и да се влюби.. Ако потръгват нещата между вас и го искаш, не виждам причина да ги прекратяваш.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на NissaN
    Отстъпи и като се разделят действай.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това нейното не е "влюбване" а просто влечение към това момче и 100% ако тръгнеш с него ще ти се расърди нищо че ти казва да опитваш за това недеи да губиш приятелка заради гадже.

Супер фен Аватара на prince
    Кажи на твоята приятелка да порасне.

Голям фен Аватара на sneering
    Тя ще и пука отвсякъде и даже ще става още по лошо за нея,ако направиш грешката да тръгнеш с него.
    Варианта е да си запазиш приятелството и да го игнорнеш ... Пичове има много,приятелите са малко.

Зависи и до каква степен ти е приятелка де ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си