.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Съжалявам за това, което се случва с майка ти. Надявам се да отделяш достатъчно време за нея, защото времето е богатство и никой от нас не знае колко от него има.

С риск да те обидя съвсем честно ще кажа, че историята с твоето момиче ми дойде повече от блудкава, но си е твоята и е хубаво, че се чувстваш щастлив.

Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    На няколко пъти ми се е случвало да свършвам МАЛКО в нея, но до сегашния момент няма нищо (ние си го правим без презерватив).
    Това няма да го коментирам.

Супер фен Аватара на Cloud9
    "Двамата завършвахме тази година - на бала направихме половин година. Съдба или не, ние го считаме, че си е съдба

Там аз за първи път гледах с удоволствие латино-американски сапунки (Аурора),

На 8 март го направихме за 1 път - не знам, съдба ли беше това, но точно на връх 8 март тя стана истинска жена

Тя е в друго училище, аз също - но бяхме с колата на родителите ми (не ме е срам да си призная, че нямам кола, да, не е и от най-гъзарските, но си я обичам и нея - Toyota Auris)

моя приятел като види кондом и спада със скоростта на котка, бягаща от куче. На няколко пъти ми се е случвало да свършвам МАЛКО в нея, но до сегашния момент няма нищо (ние си го правим без презерватив)."

Любими цитати са ми. И последното особено, защото съм го чувала това извинение. Един даже беше алергичен към презервативи. Аз пък съм алергична към глупости та така и не се разбрахме.

Иначе в историята ви има много съдба,много чудо!Да се обичате още толкова . И един съвет-спри да свършваш малко в нея, че и един е достатъчен.Ама като гледам как сте се обсебили няма да се притесните от едно бебенце.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Съжалявам за това, което се случва с майка ти. Надявам се да отделяш достатъчно време за нея, защото времето е богатство и никой от нас не знае колко от него има.

С риск да те обидя съвсем честно ще кажа, че историята с твоето момиче ми дойде повече от блудкава, но си е твоята и е хубаво, че се чувстваш щастлив.

Това няма да го коментирам.
    +1
    Бъдете щастливи,живи и здрави и се обичайте още дълго време,няма какво друга да кажа.
    И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА МАЙКА СИ!ТОЧНО СЕГА,ТРЯБВА ДА БЪДЕШ НЕОТЛЪЧНО ДО НЕЯ!АЗ СЪЩО СЪЖАЛЯВАМ,НАИСТИНА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си