- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история : )
С какво си заслужи тая хайка от мигрирали пингвини? Едва ли са цъфнали без причина, трябва да си стъпил на криво някъде.Заради връзката ми с нея последваха множество телефонни заплахи, боеве (налитаха ми по 5 човека, но може би опита ми в кик бокс-а [4 години и половина] си оказа думата. Около 10 пъти ми налитаха различни хора, но аз някак си се справях. Почнах и метален бокс да нося, от къде да знам, дали следващия път ще ми налетат 6,8 или 10 човека?! Заплашваха ме, следяха ме, но хич не ми пукаше. Исках да съм с нея (и все още искам) и нищо няма да ме спре да съм с нея.
Минал си през много, но именно трудностите те правят силен, за което много ще се радваш някой ден, щото ще ги преодоляваш с насмешка. Кофти е, че си прекалено недоверчив към хората, което може да ти изиграе както добра, така и много лоша шега. Замисли се над това и го промени, не ти казвам - доверявай се на всеки за всичко, щото далеч не трябва да е така. Но не бъди и толкова предубеден към хората, шансът всички да са еднакви граничи с нищото. Има и готини хора. Не всички са изпушили марсоходи. И бъди до майка си, прекарвай повече време с нея, отвратителна ситуация е, но бъдете силни и бъдете заедно до край! Много се радвам, че си намерил човек, който да обичаш толкова, че сте си изкарали добре времето до тук и т.н. Но допускаш някои грешки с нея, понеже си полудял от любов и най-вероятно самия ти не ги виждаш.
Изреченията ти автоматично водят до това:Аз и казах, че нейното мнение е най-важното за мен и то си е така, щом на нея не и е приятно да пуша, няма. Не се водя по нея, тя не ме командва, просто аз реших това.
Моят съвет е да не й се водиш толкова по свирката, колкото и да твърдиш, че не го правиш - го правиш. Бъди мъж, отстоявай мнението си, мисленето си, действията си, желанията си. Следвай своите мечти, своите искания, а не нейните. Така й даваш да те върти на пръста си. Ти пумпал ли си? Пуши ти се? Купи си цигари и усмърди цялата стая на катрани и лайна, от ушите ти да пуши дим чак, ако това те прави щастлив. Пие ти се? Купи си 10 тона уиски и тръгвай на кръстоносен поход. Следвай желанията си! Своите собствени, не нечий други! Живей своя живот, не този на някой друг! Ако момичето ти те обича, в което не се съмнявам - ще те приеме точно какъвто си и ще уважи всичките ти недостатъци. Ако продължаваш да се водиш по нея, да живееш нейния живот, а не своя ти давам 100000000000% гаранция, че ще й омръзнеш, че няма да си човека, в който първоначално се е влюбила, ще си изгубиш целия "чар" и от тук ще стават само проблеми. Замисли се много сериозно!щеше да е перфектно, ако в някои случаи .. не се отнасяше с мен ... като с боклук