.
Отговор в тема
Страница 2 от 95 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2375
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Ее,много по-добре от там тогава. Честно казано,feelunique може би ще ти го доставят по-бързо от ензо.

Аз май си избрах нова четка за коса - The wet brush
    http://agirlsblog-agirlsblog.blogspo...g-post_18.html
    И за нея бях гледала в Youtube.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    А от ензото щях да ви питам за колко време идват поръчките? Всеки се оплаква :Д

аз стига съм гледала, че си напоръчах 1000 неща:Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Моята поръчка в ензо я чаках 1 седмица. Има хора,които са си получавали нещата за 3 дни,но има и за 10.

Град
    Manhattan *
    О чудесно
    Поне да беше безплатна доставката, ами то тия 6 лв пффффу:Д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    От ензо нещата са по - евтини от фийлюник и идват по - бързо, но доставката от 6 лева ми боде очите

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Поли,страхотна ти е косата! Ама И аз като прочетох черта вдигнах кръвно - представям си черта до врата.
    И бързо оздравяване от контузването.

Едит: Гледах видео в Youtube за грижа за косата и чух,че дървените четки за коса били хубави. Мисля да си взема,но ще потърся хубаво,искам да попадна на такава,каквато си представям - с не много дебели ''бодли'' (не се сещам за думата).

Edit 2: Поли,този шампоан ли гледа?
    http://www.feelunique.com/p/LOreal-P...ed-Hair-1500ml
    аз съм с дървен гребен ^^ разресва,не скубе,не накъсва косата.. абе злато е,това са най-добре похарчените ми 3лв.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Моята поръчка в ензо я чаках 1 седмица. Има хора,които са си получавали нещата за 3 дни,но има и за 10.
    И аз чаках седмица също.
    POLLINA, От feelunique колко пари е доставката?

Град
    Manhattan *
    безплатна е

:O
    Сериозно ли? Ето от къде ще ми бъде следващата поръчка.
    Другия месец отивам на фризьор за кичури 2ра част, този път с обезцветяване.

Град
    Manhattan *
    Такаaaaaa, на всеки му е познато чувството да ти липсва отрязаната коса:Д еееее при мен много бързо дойде, не че не я харесвам сега, напротив, изглежда много по-жива от преди, ама винаги може и повече, нали така:Д
    Въпросът ми е за стимуланта на Икаров, колко често се ползваше?:Д

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^2 пъти в седмицата, като останалите маски и масла Или поне аз така го използвах. Търся си термозащитен спрей, да е професионален. Купих си маската на Макадамия и да се похваля не съм си боядисвала косата вече над 3 месеца

Град
    Manhattan *
    Philip Kingsley aбсолютен фаворит <3

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз съм с дървен гребен ^^ разресва,не скубе,не накъсва косата.. абе злато е,това са най-добре похарчените ми 3лв.
    Оо,аз още отдавна си взех,като бяха ''нашумели'' в темата. Но в последствие осъзнах,че в течение на употребата му се ''изкараха'' трески,което значи,че ще ми накъсва косата и го изоставих.
    Искам нещо по-иновативно,че тоя гребен ме отчая.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Такаaaaaa, на всеки му е познато чувството да ти липсва отрязаната коса:Д еееее при мен много бързо дойде, не че не я харесвам сега, напротив, изглежда много по-жива от преди, ама винаги може и повече, нали така:Д
    Въпросът ми е за стимуланта на Икаров, колко често се ползваше?:Д
    пише,че може преди ВСЯКО къпане,но за мен това са си масла ---> маска си правиш ---> повече от 2 пъти в седмицата не би било добре.. то и пренасищането не е добър вариант

Мега фен Аватара на strawberry88
    Поли, страшна коса!!! Иначе и аз си я представях много по-къса след подстригването.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Здравейте момичета! Присъединявам се към вашата тема с един въпрос.
    Естествения цвят на косата ми е кестен (тъмен). Бях на кичури, боядисвах се, за да ги покрия в златисто кафе. Омръзна ми. После се направих червена. По едно време бях махагон виолет. Сега искам да си изсветля косата. Ходих на фризьор, изсветлих я и от червено стана карамелена, но не е равномерно. Тоест корените ми са по-светли. Изсветлявам се с боя за коса на Престиж, най-доволна съм от нея, взех си 210 номер. Дайте ми някакъв съвет, как да я направя равномерен цвят с корените? Два пъти го правих, последния път не боядисвах корените, но си стои все така тъмна. Не искам да използвам блондор. Някакво мнение?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Здравейте момичета! Присъединявам се към вашата тема с един въпрос.
    Естествения цвят на косата ми е кестен (тъмен). Бях на кичури, боядисвах се, за да ги покрия в златисто кафе. Омръзна ми. После се направих червена. По едно време бях махагон виолет. Сега искам да си изсветля косата. Ходих на фризьор, изсветлих я и от червено стана карамелена, но не е равномерно. Тоест корените ми са по-светли. Изсветлявам се с боя за коса на Престиж, най-доволна съм от нея, взех си 210 номер. Дайте ми някакъв съвет, как да я направя равномерен цвят с корените? Два пъти го правих, последния път не боядисвах корените, но си стои все така тъмна. Не искам да използвам блондор. Някакво мнение?
    Пак на фризьор и да ти потъмни само корените, например. През колко много е минала косата ти

Да, но аз искам да стане светла както е в корените.. Замисляла съм се през колко много е минала, но за сметка на това въобще не е изтощена.

Боя на Престиж.. хм... аз нямам доверие на марки от подобен клас, пък камо ли да дам да ми сложат такова на главата. Но всеки си преценява сам за себе си, де. Според мен отиди отново на фризьор, но нека този път тя ти избере боя. Нищо чудно, че се е получило неравномерно с твоята.

ПС: Получих 2 отзива за шампоаните на Здраве. Българска медицинска козметика, от производителите на всеизвестния крем. Единия е от момиче, работещо във фирма, в която са го тествали - без сулфати е и е много нежен. Също и от още една жена, която е най-доволна от него. Свърши ли Клоран-а, взимам Здраве със сигурност! И без това е доста по-поносимо за джоба ми

боядисвала съм се и с мус боя на SYOSS и на лореал... уж хубави, пък след 2-3 измивания цвета си заминава..

Град
    Manhattan *
    Garnier Olia пробвай

наплесках се със стимулант, сега ще влизам да си мия косата и се чудя кой шампоан да пробвам Филип Кингсли ( да, още не съм:Д) или Клоран ??? :Д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    боядисвала съм се и с мус боя на SYOSS и на лореал... уж хубави, пък след 2-3 измивания цвета си заминава..
    ъммм първите изобщо не ги броя са хубава и уж професионална марка
    отиди на фризьор.. и след толкова боядисвания някой като ми каже ''косата не ми е изтощена'' иии нда

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Garnier Olia пробвай

наплесках се със стимулант, сега ще влизам да си мия косата и се чудя кой шампоан да пробвам Филип Кингсли ( да, още не съм:Д) или Клоран ??? :Д
    аз искам мнение за Клоран,но пробвай който искаш

Град
    Manhattan *
    Klorane пробвах в крайна сметка
    честно казано не виждам нещо кой знае какво:Д Придаде ми блясък ,да, но не мога да кажа със сигурност дали е от него или от това, че скоро се боядисах ,а може би от маслото на Наши. Ще се изкажа след другото измиване пак
    Aз май реших, че след месец ще отида да си филирам косата отдолу, харесвам я така, но е многоооооооо:Д и ми идва малко трудна за стилизиране. Ще помисля още.

edit: oo забравих, че се мазах и със стимулант, също така ползвах и маската за втори път. Не знам от кое от всичките чудеса е, но съм доволна
    Последно редактирано от POLLINA : 08-30-2013 на 15:13

Голям фен Аватара на monroe999
    преди имах лоши спомени от Глис, но мисля да си взема някоя серия, шампоан и балсам де, някой ползвал ли е тези за боядисана коса?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си