.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Голям фен Аватара на Smith_6
    Взимаш нож и отрязваш петната, риска е да умреш от кръвозагуба но всичко с риска си.

Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Взимаш нож и отрязваш петната, риска е да умреш от кръвозагуба но всичко с риска си.
    Простак N2, добър вечер, моят съвет към теб е да резнеш от някъде парченце мозък и да си го присъдиш в простата "тиква"

Цитирай Първоначално написано от sisi002 Виж мнението
    Простак N2, добър вечер, моят съвет към теб е да резнеш от някъде парченце мозък и да си го присъдиш в простата "тиква"
    Не се поддавай на желанието да отговаряш на това животно, просто го игнорирай рано или късно (може би след 10тия акаунт) ще му писне.

Цитирай Първоначално написано от iSev Виж мнението
    Не се поддавай на желанието да отговаряш на това животно, просто го игнорирай рано или късно (може би след 10тия акаунт) ще му писне.
    Дано му писна, най-накрая!
    Оценявам, че има хора, които не биха се интересували от този "бъг" оценявам и вашата подкрепа,благодаря

Мега фен Аватара на an7raks
    Що ти е чак такъв комплекс? Тоя се вижда от километър, че просто те провокира.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Що ти е чак такъв комплекс? Тоя се вижда от километър, че просто те провокира.

Комплекс ми е, наистина. С годините вече психически ми омръзна да слушам такива коментари, за това реагирах така

Мега фен Аватара на an7raks
    Комплекс ми е, наистина. С годините вече психически ми омръзна да слушам такива коментари, за това реагирах така
    Ми, ще слушаш и колкото повече се впрягаш, толкова ще им е по-интересно. Защо трябва да ти пука за мнението на хора, които не харесваш и не си зависима от тях?

Тук вече смятам да взема под внимание думите ти, време е да се науча, така е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си