.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Знаех си, че Зарин е резак.
    Welcome to the Jungle...

Да съм честна , наистина си направила нещо ужасно. Разбирам да е било само целувка , но секс ... можела си да го спреш. Аз на твое място никога не бих направила такова нещо. Научи се да се контролираш. За пръв път от много време сестра ти е била щастлива и ти какво? Реши да го съсипеш. Не се обиждай , понякога трябва да чуеш истината колкото и да не искаш.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Много гнусна история. :С
    Не виждам къде ще намериш оправдателните коментари,които очевидно търсиш.

Апф.
    Ако си трол,ще ти кажа,че историята ти не е забавна,Дори не дразни. По-скоро е в състояние да вкисне настроението на човек. Просто защото Е гнусна.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Погледнете от хубавата страна-поне са използвали презервативи!

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Какъв е изводът? Слушайте си чалгата, пийте ракийката и хапвайте салатката, а не се занимавайте с наркотици.

Цитирай Първоначално написано от fevoos Виж мнението
    истината е, че .... аз съм Зарин!!!
    Мога да ти кажа че си боклук ...
    Не те ли е срам .. ?
    Ако бях на твое място щях да се засрамя да си кажа името.
    А колкото до момичето което е написала темата искам да и кажа че : ти още от малка си виновна когато си забелязъла че сестрати попада в опасни ръце не си и помогнала , хероини , трева и т.н
    Ако бях на твое място щях да кажа на наще или да я заключа вкъщи и нека се оплаче и като се оплаче и я попитат защо какво щеше да каже ?
    Наистина си виновна.
    Сега отиди и я намери и се и извини докато не е станало още по лошо и я закарай в някоя болница да я причистят.
    Поне така можеш да изкупиш греха си !!

Град
    Over the law
    А така! Извини се бе! Извини се! Извини се! Извини се на форума! Извини се!

смЕрт!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

asdfghjkfsdgfrghjk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ElenaMil.94 Виж мнението
    @asdfghjkfsdgfrghjk ......
    Сега... Нека ПОНЕ не обвиняваме Зарин. Там, откъдето е семейството му, многоженството си е нещо като практика (така да се каже). Въпрос на ценности......
    ти сама казваш че при вас многоженството си е практика, така че пак ти казвам направете оргия

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    @Tsukuda_Hiroshi Сега... Нека ПОНЕ не обвиняваме Зарин. Там, откъдето е семейството му, многоженството си е нещо като практика (така да се каже). Въпрос на ценности. Аз никога не бих извила врата на някого, заради това, че е възпитан в религиозна среда и има изграден морал /а бил той и на базата на Корана/.
    А и аз искам да съм при сестра си... И аз искам да я гушна и да я накарам да ми прости. Просто е нечестно. Не пожелавам да се случи същото като на мен дори на най-големия си враг.
    За Бога, а и това е само едно момче. Има и по-важни неща от него, сестричката ми още не го е разбрала. Но трябва ли аз да страдам заради това?
    Защо да не обвиняваме Зарин? Ок, да приемем, че за него многоженството е нещо нормално. Как обаче стоят нещата с Петя? За нея нормално ли е? Тя така ли е възпитана? Защото, ако отговора е отрицателен, то тогава той би трябвало да знае, че това ще я нарани. Ако аз съм на негово място бих имал този факт предвид и не бих спал с друга, знаейки, че ще нараня първата.
    От друга страна - питаш "трябва ли да страдам". Не, не трябва. Можеш да обясниш на сестра си, че искаш да си щастлива, като й тафиш гаджето, защото ти си щастлива с него и поставяш собственото си щастие пред нейното. Да, съгласен съм - "това е само едно момче", както казваш. Тогава защо й го отне, а не й го остави благосклонно? Inteligence is sexy - момчетата се изтрепват за мадами, дето имат интелигентен вид и още повече, ако наистина са такива. Останах с впечатлението, че имаш акъл в главата. Защо не заби някой от останалите 3 милиарда по света? Нямаш проблем с наркотиците, не си болна от нещо заразно. Можеш да имаш почти всеки, когото поискаш. Нея я е погледнало 1 момче, доверила му се е, направила е огромната жертва да заебе дрогата (защото колко е трудно това и то доброволно, може да ти каже само някой, който е имал проблем с това), дори е успяла, до колкото разбрах, залегнала е над уроците и всичко това с единствената цел да е по-добра. Не за себе си, а за него! За да се издигне в очите му.
    Ако ти направиш почти непосилното, за да се харесаш на някого, а той предпочете друга, вместо теб, би ли продължила да се въздържаш от поредния масур, поредната игла, поредната бира...? Защо да го правиш, след като и без това накрая ще те заебат и ще си хванат някоя, която дори не знае какво е да откаже цигарите?? Точно това става с нея! Тя е пренебрегната, тя е неоценена, тя е предадена. Майната му на Зарин! Ще се намери друг, дето да й говори красиви приказки! Но ти - ти си сестра й, а това е най-скапаното! Майната им на кретените, дето се опитват да ти пробутат поредната доза. Още, когато си я взимаш, знаеш, че те те убиват малко по малко продавайки ти този боклук. Такива кретени под път и над път. Но сестра ти да ти го набута така...
    Не знам... Лично аз бих ти се развикал, бих те пребил, после бих ти обяснил как се чувства, ревейки и бих се сдобрил с теб. Но тя явно не.
    Да, отървала си я от някой, който така или иначе щеше да й изневери, но нямаше ли друг начин...? Не казвам, че си боклук, както повечето. Искало ти се е - направила си го. Станало. Сега се чувстваш като боклук и това е по-важното. Но според мен не е начина да висиш по форуми. Ние не можем да ти помогнем. Ти си тази, която трябва да заебе уютното си жилище, компютъра и конфорта на дома. Ти си тази, която трябва да си напъне ученото дупе и да я потърси под дърво и камък. Не очаквай благодарности за това, не очаквай да приеме извиненията ти. Просто се опитай да оправиш това, което си насрала. Може и да не стане, но 1 ден поне няма да умреш знаейки, че не си опитала.

Моето мнение е че ти си една малка завистлива кучка която цял живот е искала да има вниманието на момчетата както сестра си да ходи по заведения, дискотеки и т.н. Но ти винаги си го крила защото си била любимката на мама и тате - тяхната гордост. Истината е че ти не обичаш сестра си ти само се преструваш. Всичко е тръгнало от детството ви. Ти си изруд засрами се!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторке, мога да те излекувам с груб коитус. Страданието пречиства!
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Зарин е химическо оръжие, моля ДАНС да си свърши работата, зарибява ни да правим джихад.
    n00bs

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Нали съм боклук направи ми завод

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Умри тук ! Умри тук ! Умри тук ! Умри тук ! Умри тук ! Умри тук ! Умри тук !
    Тук съм, бе.

---------
    Интересно как баща ти се е пропил, след като вече финансовото ви положение се е подобрило. Обикновено хората се пропиват, когато са в безизходица. И как става това баща ти да се е алкохолизирал и да може адекватно да се поддържа това добро финансово положение. Доколкото знам, единственият университет в България, който дава стипендии при приема е Американският университет в Благоевград. Така че най-вероятно си или там, или в чужбина, макар че и там не дават навсякъде.

Ще пиша по презумцията, че всичко, което казваш е истина. Нали си много интелигентна? Защо не беше помислила, че ще заминаваш и бъдеще със Зарко няма да има? Всичко е докато заминеш. Толкова не можа да се сдържиш да не си разтвориш краката, въпреки сестра ти? Едно нещо си нямала, което тя има и си решила да й го вземеш. Тя рано или късно е щяла да разбере, че тоя Зарин е боклук, но е доста по-лесно преживимо, ако не си ти средството. Дори да ти е пукало някога за нея, това доказва, че си много долен егоист. Може би въпреки просперитета, който си имала, си искала да бъдеш като нея в някои моменти - разкрепостена, неебателна и тн., но не си могла. През всичките години, когато си гледала как пропада, си си гледала само кръжоците и ученето и не си успявала да отделиш дори малко време да й помогнеш. Вашите къде са били през това време също е интересен въпрос. Обикновено в едно семейство със силен баща и заинтересована майка това няма как да стигне такива предели.

Според мен, преди да заминеш й напиши едно писмо, остави й го на леглото и не я закачай. Всички хора правят грешки, а твоята е много голяма. А сестра ти е паднала много надолу и трудно може да й се помогне. Когато е могло, всички са бляли нанякъде.

Въпреки всичко си мисля, че е трол, и ако наистина е - поздравления за историята, ако е лично творчество.
    Temet Nosce

벨야카

Офтопик:

Сякаш от изпита в седми клас ни беше предопределено - аз бях момичето, прието с най-висок бал в паралелката ми, а сестра ми дори не успя да влезе в нея. За радост я приеха по второ желание в съседния клас.
    НАРЕДБА № 11 ОТ 28 МАРТ 2005 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА УЧЕНИЦИ ВДЪРЖАВНИ И
    В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА
    Издадена от Министерството на образованието и науката
    Чл. 4. (1) Над утвърдения държавен план-прием може да се приеме:
    1. близнак - в паралелката, в която другият близнак е записан; близнаците следва да са
    положили приемните изпити, ако такива са предвидени;

тоест ако ти си била приета,сестра ти не е била с 2ка,и двете би трябвало да бъдете приети в желаната паралелка,въпреки че нейния бал е недостатъчно висок хДД
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Въобще не ми казвай да млъкна.Може да е просто едно момче,но е момчето на СЕСТРА ТИ и ти НЯМАШ ПРАВО ДА ГО ПИПАШ.Грозно звучи за приятелка,а какво да кажа за СЕСТРА.Въобще не го защитавай защото и той е същия боклук като теб.Заслужаваш да ти е гадно и да умреш в мъки. ПАЧА ГНУСНА

РАДВАМ СЕ,ЧЕ НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ И СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ОСТАНЕ ТАКА.
    Последно редактирано от sladkabebova : 09-03-2013 на 08:17
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Офтопик:

В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА
    1. близнак - в паралелката, в която другият близнак е записан; близнаците следва да са

тоест ако ти си била приета,сестра ти не е била с 2ка,и двете би трябвало да бъдете приети в желаната паралелка,въпреки че нейния бал е недостатъчно висок хДД
    ИнспИектор ГАЖИТ, хай ! Разбулихме случая

Супер фен Аватара на Cloud9
    Офтопик:

В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА

И аз това се сетих като го прочетох.Според мен е трол, който гледа прекалено много американски тийн драми.

бая филми гледате, ей ..

anonymous895156
    Guest
    ай ем бустед

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Зарин е химическо оръжие, моля ДАНС да си свърши работата, зарибява ни да правим джихад.
    Зарин е сириец и служи на режима за Асад ! Моля свържете ме със САЩ да дойдат да си го приберат тоя и да го разстрелят . Майтапа на страни мисля че тая тема е ЯКО трол , но пък си заслужава да гледам коментарите
    ESL !!!

Град
    Over the law
    Ей, "Огледален свят"!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Офтопик:

В ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА

Хахах и аз затова се сетих..пълен трол ;дддд

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не виждам защо всички драматизират тая история - първия коментар е най-правилен - или си правите тройка, което е най-хубавия вариант за всички, или се отърваваш от сестра си по някакъв начин и си живееш живота.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си