.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Човек, все едно се гласиш за модно ревю. Не, даже и моделите не се цапотят така. А ако наистина си на 14... Даваш акъл да се допитаме до родителите, а много ми е интересно дали твоите се гордеят с малката си кифличка! Даже да си по-голяма, да кажем 18-19, пак е супер смешното да вървиш така. Досега опитвали ли са се да те приберат от някой цирк? А и представи си на какво ще приличаш без грим на 25.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    Човек, все едно се гласиш за модно ревю. Не, даже и моделите не се цапотят така. А ако наистина си на 14... Даваш акъл да се допитаме до родителите, а много ми е интересно дали твоите се гордеят с малката си кифличка! Даже да си по-голяма, да кажем 18-19, пак е супер смешното да вървиш така. Досега опитвали ли са се да те приберат от някой цирк? А и представи си на какво ще приличаш без грим на 25.
    +1

груб коментар, като горепосочената пикла, не познаваш човека, не си го видяла как прецени каква ще съм, как разбра как ще изглеждам, в почивните дни си правя маски и кожата ми е безупречна с грим или без, ако отдолу няма красива основа и грима не помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си