- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да сваля и бъда с трудно момиче,още от първата среща!
под "трудна" бременна ли имаш предвид
с такива не се занимавай
Пич, ти путка на живо виждал ли си?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Момичетата се впечатляват от ум, красота и пари, като последното си е самодостатъчно. Ако имаш две от тях значи ти е в кърпа вързана, ако ли не.....винаги можеш да я отвлечеш.
ПС. Профила ти е от 2009 а подписът ти изразява любов към някоя, което е интересно "съвпадение".
Да навремето си имах гадже,което скоро ме изостави за друг по богат. аз съм много стар потребител на този форум.
She is my baby!
Скоро скоро 3г бяхме заедноПонякога женската любов се изразява с мъжките пари когато те свършват свърша и любовта от жената
![]()
She is my baby!
ок, пич, сега наистина е странно да питаш такива работи, като вече си на 20. щом няма приятел значи можеш да действаш: 1 - допирни точки - общи интереси си намерете, някакви интересни теми 2 - среща - трудно, но наложително, след като вече влизате в по-близки отношения, покани я на среща. няма да ти откаже, повярвай ми 3 - секс - знаеш си, щом си на 20
ПС: коз в ръкава е, ако си добър с хумора, можеш да подхвърляш шеги и да разказваш вицове (за пред момиче - отначало не мръсни, освен ако самата тя не е мръсна)
ако отидеш с нагласата "искам да сме заедно цял живот, ти си невероятна" - нямаш шанс
това, че ще биеш 100км. нищо не значи
отидете на кафе, поговорете си .. може пък да се харесате, а може и да не се
тези неща - само в реално време
Последно редактирано от Minwu : 09-07-2013 на 21:06