- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как изгоних хемороида Кенефис_Дирникус от форона
оо Илко, в Могилино пак ви пуснаха нета а?![]()
Welcome to the Jungle...
купи си ново, ако нямаш пари проституирай
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
П.ърдела и тази вечер избяга, за да не му се вижда резила как се прави, че не му пука и, че не си бил докладвал видеото, а всъщност го е правил и го е трил от профила си.
А аз съм тук, за да разберат всички как не му пукало.
Много е яко също да гледаш как пациентите на немската и софийската психиатрии са се обединили и пеят една и съща песен - но явно доста надълбоко съм им бръкнал в здравето щом не се спират.
Последно редактирано от M467 : 09-05-2013 на 22:39
Ахахахаха Тва не значи че тряя си подбира социалншя живот за някъв унтер като теб, Илко
Той не заради баща ти ще си го подбира, а заради себе си, Аналозаре - темата е посветена на него и му показва неговия гол задник. Ние изобщо не бързаме - само ще гледаме дали и кога пак ще се появи, а изводите всеки си ги прави.
Нз замислял ли си се примерно да създадеш семейство, хубав и уютен дом![]()
Haters make me famous, Кенефисе, too.
Но, за разлика от теб, за мен е важно и с какво ще съм известен, защото не съм умствено повреден, циганизиран и извратен тип като вас и баща ти Педерилко.
Та, какво значи казваш, не ти пука от видеото, но го докладваш и триеш?
sage
И митичното лютиво спрейче
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Много неща съм се замислял, но точно в тази тема ли ще ги обсъждаме, пусни друга тема, тази има определена цел. Но, да кажа накратко - ако се занимавам с такива неща, няма да има кой да бори гадовете, а ако никой не ги бори, няма да е добре за никой от тези, които се занимават с това, което питаш.
Никой не се е оплаквал, а е информирано обществото за това какви са феновете и в страната.
Последно редактирано от M467 : 09-06-2013 на 20:04
Ама музиката и.
че спрея си е оферта, по-лесно е отколкото да учиш бойни изкуства няколко години
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 09-08-2013 на 04:49
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
На това разчитат безсилните с изчерпаните си лафове:
Фекалисе бе, защо забрани коментарите под краденото си фалшиво видео?
А ако стана админ тук и те изтрия, както предишния админ триеше по 500 регистрации на един потребител, и те банна за вечни времена, какво ще правиш тогава?
А за Аналозар само ще ви кажа, че е толкова извратен, че си шиба кучето.
Илко е яхнал метлата и няма спирка.![]()
Welcome to the Jungle...
Даркпедала, щото е тъп и не може да измисли нищо сам, се е оставил да го водят по-умните за носа.