.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 317

Тема: Pinks beauty box

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Effy Stonem Виж мнението
    Наистина много безотговорно от тяхна страна да не направят нищо по въпроса със сайта след като получават толкова оплаквания.
    Много,да!Супер много изнервят хората..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Yambol
    И аз успях вече след почти 1 час нерви..получих имейл хорееееееей

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    а някой може ли да ми обясни за какво точно става дума защото ми звучи готинко и евтино
    видях в сайта на prettybox си има абонамент т.е като се абонираш и всеки месец ще получаваш кутията?

и също може ли сайта на pinks

Сайтът - http://beautybox.pinks.bg/
    И аз се доредих до една ако трябва да бъда честна натиснах F5 само два-три пъти. Едва ли бих имала нерви да седя с часове и да презареждам. Та така Yay! Първата ми кутия.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Смятай какъв масов "бой". Какво става с тия кутии бе , може ли такъв зор да е да ги поръча човек , то да ти се отще. Дано да пуснат вече абонамент , че не мога всеки месец да си играя на дебнене.
    Поръчах де.

Мега фен Аватара на ameli
    Влязох в сайта им и поръчах за по-малко от 10 секунди.. май имате бъг в собствената система, на мен ми се получи от раз

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ама разбира се , че ние сме си виновни

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    ау ако бях разбрала за това 'чудо' по- рано щях да си събера пари и да поръчам (или да се опитам )
    явно ще чакам кутията за октомври

Като прочетох по колко време се чака направо се бях отказала. Но все пак реших да пробвам и успях да поръчам от първия път. Е това ако не е късмета на начинаещия. ;д

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Влязох в сайта им и поръчах за по-малко от 10 секунди.. май имате бъг в собствената система, на мен ми се получи от раз
    Проблемът не беше при един или двама, доста хора се оплакаха. Може би си поръчала по-лесно защото след доста гневни постове на timeline-на им направиха нещо по въпроса и сайта горе-долу се оправи или пък си била сред първите.

Който взел - взел. Твай.

Цитирай Първоначално написано от NikE Виж мнението
    Който взел - взел. Твай.
    Вече са изчерпани Сега ще чакаме да ги доставят

Повече от фен Аватара на rositzza
    Е остава да чакаме късметлиите да кажат какво има в кутиите \

Аз докато се прибера и вече са изчерпани :/

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    И аз успях да поръчам. С триста зора, но успях. Да не говорим, че в Младост нямахме ток и се опитвах да поръчам през 3g-то на телефона. Голям зор беше, хаха.
    П.С. Ще загубят мноого клиенти, ако продължават да имат проблеми със сайта..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

От октомври ще са вече с абонамент.. Това означава ли, че ако се абонирам веднъж, т.е. за 1 месец, автоматично ще съм абонирана и за следващия? Искам, не искам трябва да взема и нея?

Цитирай Първоначално написано от NikE Виж мнението
    От октомври ще са вече с абонамент.. Това означава ли, че ако се абонирам веднъж, т.е. за 1 месец, автоматично ще съм абонирана и за следващия? Искам, не искам трябва да взема и нея?
    Дано не е така, ще е много обвързващо. Оптималният вариант може да е предварително желаещите да заявяват, че ще си вземат кутия и да знаят точния брой, които да подготвят.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Според мен ще го направят като абонамента за PrettyBox - за 3, 6 или 12 месеца.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Е добре де, колко кутии пускат? 200? По-добре да не предлагат услуга, при положение, че не могат да покрият търсения капацитет. Втори път не успявам да поръчам и трети няма ида опитам. Накрая все едни и също ще си я поръчват и какъв ще е смисъла? Нали целта е да се презентират нови продукти на по-широк кръг от потребители? Много зле изпълнено.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мисля, че са около 2000 кутии. А това с абонамента.. ако наистина си задължен да се абонираш за 3 месеца, не ме устройва. :/

Град
    Yambol
    Надявам се абонаментът да не е толкова обвързващ..ако го правят за всеки месец отделно,за да имат точна представя за броя на желаещите да поръчат, ще е супер!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Е остава да чакаме късметлиите да кажат какво има в кутиите \

Аз докато се прибера и вече са изчерпани :/

И аз пропуснах, хаха. Жалко.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    До колкото разбрах от кореспонденцията си с Пинкс, абонаментът ще им дава представа какъв е интересът към кутията.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

И аз мисля, че ще е за 3, 6 и 12 месеца.
    А кутиите определено не са 2000. Номерата са от 1500 нагоре, защото продължават от предишните кутии. Видях, че има номер 1639, което означава, че 100 имат.
    Добре де, щом за две кутии са стигнали 1500 значи трябва да са около ... 750? Много ми се вижда, но ако са започнали от 0 толкова излизат.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз успях да поръчам от 3-4 път. Най-много 10 минути да съм си играла. Значи след 11ти септември започват доставките? Това означава ли, че може да чакам и седмица. Иска ми се по-рано да я получа, интересно ми е какви продукти ще има.

^ От 11 до края на седмицата би трябвало да ги доставят. В събота и неделя ме съмнява да доставят, така че до петък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си