- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pinks beauty box
И аз успях вече след почти 1 час нерви..получих имейл хорееееееей
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
а някой може ли да ми обясни за какво точно става дума защото ми звучи готинко и евтино![]()
видях в сайта на prettybox си има абонамент т.е като се абонираш и всеки месец ще получаваш кутията?
и също може ли сайта на pinks
Сайтът - http://beautybox.pinks.bg/
И аз се доредих до еднаако трябва да бъда честна натиснах F5 само два-три пъти. Едва ли бих имала нерви да седя с часове и да презареждам. Та така Yay!
Първата ми кутия.
Смятай какъв масов "бой". Какво става с тия кутии бе , може ли такъв зор да е да ги поръча човек , то да ти се отще. Дано да пуснат вече абонамент , че не мога всеки месец да си играя на дебнене.
Поръчах де.
Влязох в сайта им и поръчах за по-малко от 10 секунди.. май имате бъг в собствената система, на мен ми се получи от раз
Ама разбира се , че ние сме си виновни![]()
ау ако бях разбрала за това 'чудо' по- рано щях да си събера пари и да поръчам (или да се опитам)
явно ще чакам кутията за октомври
Като прочетох по колко време се чака направо се бях отказала. Но все пак реших да пробвам и успях да поръчам от първия път. Е това ако не е късмета на начинаещия. ;д
Е остава да чакаме късметлиите да кажат какво има в кутиите\
Аз докато се прибера и вече са изчерпани :/
И аз успях да поръчам. С триста зора, но успях. Да не говорим, че в Младост нямахме ток и се опитвах да поръчам през 3g-то на телефона. Голям зор беше, хаха.
П.С. Ще загубят мноого клиенти, ако продължават да имат проблеми със сайта..
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Според мен ще го направят като абонамента за PrettyBox - за 3, 6 или 12 месеца.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Е добре де, колко кутии пускат? 200? По-добре да не предлагат услуга, при положение, че не могат да покрият търсения капацитет. Втори път не успявам да поръчам и трети няма ида опитам. Накрая все едни и също ще си я поръчват и какъв ще е смисъла? Нали целта е да се презентират нови продукти на по-широк кръг от потребители? Много зле изпълнено.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Надявам се абонаментът да не е толкова обвързващ..ако го правят за всеки месец отделно,за да имат точна представя за броя на желаещите да поръчат, ще е супер!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
До колкото разбрах от кореспонденцията си с Пинкс, абонаментът ще им дава представа какъв е интересът към кутията.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
И аз мисля, че ще е за 3, 6 и 12 месеца.
А кутиите определено не са 2000. Номерата са от 1500 нагоре, защото продължават от предишните кутии. Видях, че има номер 1639, което означава, че 100 имат.
Добре де, щом за две кутии са стигнали 1500 значи трябва да са около ... 750? Много ми се вижда, но ако са започнали от 0 толкова излизат.
Аз успях да поръчам от 3-4 път. Най-много 10 минути да съм си играла. Значи след 11ти септември започват доставките? Това означава ли, че може да чакам и седмица. Иска ми се по-рано да я получа, интересно ми е какви продукти ще има.
^ От 11 до края на седмицата би трябвало да ги доставят. В събота и неделя ме съмнява да доставят, така че до петък.