.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Изкарване на пари от вкъщи само за 10 мин. на ден

Здравейте хора, извинявам се предварително, ако някой е пускал такава тема преди. Става въпрос за изкарване на собствени пари от вкъщи и искам да попитам дали вие сте пробвали, може да обменим идеи та става въпрос за ето този сайт http://www.neobux.com/?rh=66617368696F6E6775726C353536 , досега не съм имала оплаквания и ако си търсите някакъв вариант за печелене на собствени пари, това е един доста добър вариант.

anonymous895156
    Guest
    начукай си го, брат

Цитирай Първоначално написано от alexpet Виж мнението
    Здравейте хора, извинявам се предварително, ако някой е пускал такава тема преди. Става въпрос за изкарване на собствени пари от вкъщи и искам да попитам дали вие сте пробвали, може да обменим идеи та става въпрос за ето този сайт http://www.neobux.com/?rh=66617368696F6E6775726C353536 , досега не съм имала оплаквания и ако си търсите някакъв вариант за печелене на собствени пари, това е един доста добър вариант.
    rh=66617368696F6E6775726C353536

да печелиш от мен? мани се.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Здравей! Преди месеци се бях регистрирала като referal (или както се нарича) на приятелят ми,но не влизах няколко дни,след което май ми бяха изтрили профила и аз се отказах.Приятелят ми разцъкваше доста време,но и той се отказа,защото влизаше често,а получаваше много малки пари.Ако някой има съвети как да спечелим по-бързо пари чрез такива сайтове да пише!

Цитирай Първоначално написано от rihanna344 Виж мнението
    Здравей! Преди месеци се бях регистрирала като referal (или както се нарича) на приятелят ми,но не влизах няколко дни,след което май ми бяха изтрили профила и аз се отказах.Приятелят ми разцъкваше доста време,но и той се отказа,защото влизаше често,а получаваше много малки пари.Ако някой има съвети как да спечелим по-бързо пари чрез такива сайтове да пише!
    100 лева за стоене пред компютъра ли искаш? да ти кажа, аз лично съм си правил пари (и сега имам 70 евро останали в пейпал ;д) но според мен не си струва. някак направих 500 евро за 2 месеца, и като се усетих почти паднах ;ддд

но все пак по едно време ти писва пък и трябва да помниш

А някой може ли да ми обясни като се регистрираш, какво трябва да правиш, че да печелиш?
    И как да си получа после парите?

anonymous895156
    Guest
    Ще получите вие... Евтина залъгалка от 90-те. Ако искате цял месец по час и половина на ден да цъкате реклами и после да получите 4 долара, това е работа за вас.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Ще получите вие... Евтина залъгалка от 90-те. Ако искате цял месец по час и половина на ден да цъкате реклами и после да получите 4 долара, това е работа за вас.
    смяташ, че и тия 4 евро ще им ги дадат? сигурно.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Да,не си струва,пък и малко хора са въоръжени с голямо търпение...
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    трябва да имаш над 500-600 реферала някъде за да печелиш достатъчно за да ти стигнат и аз съм цъкал преди години по тия работи, да съм изкарал макс 50$ за половин година = няма абсолютно никакъв смисъл .. занимавал съм се и с Pay Per Download малко по-доходоносно е, но и от него няма смисъл най-много да изкараш 100-150лв. на месец.. и при това се бях регистрирал в сайт който печелиш от 1$ до 5$ на сваляне (плащат си, но просто за да свалят файла трябва да изпълнят оферта с данни или примерно трябва да прати един SMS от 4,80лв. и ти печелиш 2,00лв.) по-добре търси други начини за пари, но не и от интернет..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Б Б Б БАНАНА
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си