- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 18 и още девствен..Нормално ли е
Не е нормално,отивай се чокай!
има разлика да имаш връзка и да не се ебете, и да ти се ебе ма да не можеш да намериш момиче
първото е по-добре, второто е по-зле
Аз познавам 20 и няколко годишни, които са девствени ама не им дреме хич. Не се вталясвай за глупости, когато - тогава.
nigga stole my bike
чувал съм че ако останеш девствен до 30 ставаш маг. лесна работа
Ходи по купони, напивай се, сменяй компании - сега ти е времето. Всичко останало ще се случи от самосебе си, когато не го чакаш изобщо![]()
Какво значи момче девствено? Никога ли не си мастурбирал? Да имаш някаква девствена ципа? Ако се срамуваш просто казваш, че не ти е за първи път и толкова.
Ако това ще те успокои познавам един на 23 и още не е спал с момиче.Защо да не е нормално да си девствен на 18
Абсолютно нормално е, младежо, не се коси ... имам приятел, който тази година направи 29 и не е бил никога с жена, не е правил секс и НЕ е хомосексуалист. Няма влечение човека и за него това са маловажни неща. Така че всяко нещо с времето си, не бери дертове за това, имаш матури за взимане скоро, по-добре лягай над тях![]()
Моя ли?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Ходи еби някоя и напиши тука, че може да е бременна и да питаш какво да правиш.
Мой колега не на почти 23 и не е правил секс с момиче :/ Ама на него така не му пука, че нямам думи :Х
Аз искам повече той да ебе от колкото той самият за себе си ... Ужас . Баси непукиста :X
Абе то не е много нормално под 17-18 да се прави ама хайде. Дишай спокойно.
Да не е състезание да правиш секс? Помисли си колко предимства имаш поради факта, че още си неопетнен? замисли се колко главоболия би си докарал от едно ч****. Рано или късно ще направиш сефтето, не го превръщай в самоцел - само се тормозиш.
Спрете да го залъгвате! Време е да приеме истината, а тя е... Авторе, остават ти два месеца, за да развалиш проклятието иначе ще станеш евнух во веки и дори и Сашка Васева няма да може да ти го вдигне!