- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък му ееее!!!! Какво да правя???
НЕ твърдя, че авторката е супер печена и не съм на мнение, че е редно да си намира друг тъпкач и тн. За 2 месеца опит в секса ясно, че не е кой знае колко видяла, но нали се сещате, че ако му е много малък и не усеща нищо, се чувства кофти.
Просто ме дразнят някои "моралисти" като започнат с разни изказвания как сексът не е важен и тн. Напротив, важен е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Важен е ,ама явно сте доста неосведомени или апатични,щом не сте се поинтересували какво може да се направи при такива ъ,дребни недоразумения.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
моя чеп е 20+ см, дай снимка и евентуално може да измислим нещо![]()
Скъсай с него и си намери някой с по-голям член. Чисто и просто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мен ме дразнят евтини минети, тъпи хора, селяни, ретарди, тарикати-балъци, ченгета, протестиращи, артЪ хора, отрепки, "нормални хора", интернет звезди, филмари... както и въпросните "моралисти". Никога няма да чуете от мен, подобни глупости. Ако сексът не е на ниво, връзката е обречена, тваЙ! Ама аз говоря за друго.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Почни да се пердашиш отзад.Дано си по-тясна.А и като гледам ти е вродено да си шаврантия,така че остави момчето да си намери свясно момиче.
я па тая само за патки мисли курвата му с курва. Кат не ти изнася малката му пишка , нагъзи се на кон та като ти го тури в гъза обаче , да ти направи перфорация начервото и да умреш. Деба и курветията