.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Принципно, да.
    Но в конкретния случай става дума за няква пикла, която се е'бе от има няма 2 месеца и е много навътре в нещата, а в същото време обмисля да си намери тъпкач, докато на тоя му порасне. Това адекватно ли е?
    Аре по-сериозно, никой не казва, че секса не е едно от най-важните неща или каквото и да е...
    Авторката е бъдещ евтин минет, защото такова й е мисленето и нищо друго няма да стане от нея.
    НЕ твърдя, че авторката е супер печена и не съм на мнение, че е редно да си намира друг тъпкач и тн. За 2 месеца опит в секса ясно, че не е кой знае колко видяла, но нали се сещате, че ако му е много малък и не усеща нищо, се чувства кофти.

Просто ме дразнят някои "моралисти" като започнат с разни изказвания как сексът не е важен и тн. Напротив, важен е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Glamour92
    Важен е ,ама явно сте доста неосведомени или апатични,щом не сте се поинтересували какво може да се направи при такива ъ,дребни недоразумения.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Devor Виж мнението
    Хаха,много го обичаш,но ще се чукаш с друг понеже от него нищо не става Купи си вибратор,ще го понесе по-леко-предполагам.
    |DC -Wild#Cat!!♥

моя чеп е 20+ см, дай снимка и евентуално може да измислим нещо

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Явно не ви се е случвало да ви липсва нещо в една връзка...
    Добре, че не ми се е случило да и липсва ум.

Просто ме дразнят някои "моралисти" като започнат с разни изказвания как сексът не е важен и тн. Напротив, важен е.
    И къде някой е казал, че секса не е важен ? Я ми покажи, че нещо недовиждам вече.

Голям фен Аватара на Котка.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Скъсай с него и си намери някой с по-голям член. Чисто и просто.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

така ли изразяваш обичта си към момчето? :О

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    НЕ твърдя, че авторката е супер печена и не съм на мнение, че е редно да си намира друг тъпкач и тн. За 2 месеца опит в секса ясно, че не е кой знае колко видяла, но нали се сещате, че ако му е много малък и не усеща нищо, се чувства кофти.

Мен ме дразнят евтини минети, тъпи хора, селяни, ретарди, тарикати-балъци, ченгета, протестиращи, артЪ хора, отрепки, "нормални хора", интернет звезди, филмари... както и въпросните "моралисти". Никога няма да чуете от мен, подобни глупости. Ако сексът не е на ниво, връзката е обречена, тваЙ! Ама аз говоря за друго.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Целия спор, породен от ебливите какички (не с лошо ) и малко пишковците у фороня,
    (пак не с лошо, да не се засегне някой..)
    можеше да бъде обяснен с това:

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ако сексът не е на ниво, връзката е обречена, тваЙ!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от fifiiiiityyyy Виж мнението
    Мили хора кажете какво да правя. С гаджето ми сме заедно от 2 години и много го обичам. От няколко месеца правим секс, но направо нищо не усещам, ама абсолютно нищо. Горе долу по мои преценки му е 11-12 сантиметра дълъг. Той също е на 16. Моля кажете какво да правя? Да го зарежа ли като му е малък или пък да изчакам още 1-2 години с надеждата да му порастне, защото много го обичам и сме от супер много време заедно. Докато му порастне може примерно да си хвана някой само за да ме задоволява. Кажете има ли надежда да му порастне или не. (((((((((
    Заради такива като теб, набеждават мъжете в домашно насилие. Радвай се, че си в бяла държава, а не си в Китай или Северна Корея, да не говориме за арабските държави, че там нямаше да можеш и да "обичаш".

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от n1gh7mare09 Виж мнението
    Даваш му около 5000 лева и си вкарва силикон- сигурен и ефективен начин !
    Или дава 500лв и си купува негър. Доставката е безплатна.

Почни да се пердашиш отзад.Дано си по-тясна.А и като гледам ти е вродено да си шаврантия,така че остави момчето да си намери свясно момиче.

Супер фен Аватара на prince
    Ела да ти раздрусам бъбреците шибан катил такъв!

eastman18
    Guest
    я па тая само за патки мисли курвата му с курва. Кат не ти изнася малката му пишка , нагъзи се на кон та като ти го тури в гъза обаче , да ти направи перфорация начервото и да умреш. Деба и курветията

eastman18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Ела да ти раздрусам бъбреците шибан катил такъв!
    я па тоя кой псуваш ти е урунгел грозен. Да ти навра ли един хуец в устенцата шибаняк

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от eastman18 Виж мнението
    я па тоя кой псуваш ти е урунгел грозен. Да ти навра ли един хуец в устенцата шибаняк
    Млъкни ве, марсол. Не ми се обяснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си