- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подходящ университет
Гледам изявявате желание - к'во ви е мнението за на пешо мнението за на пенка мнението за мнението на иван по повод коментара на тончо ?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мн буквално приемаш въпросите ми.
Не е забранено, просто намекнах, че очевидно има някаква българска жилка, което пък прави обръщението ѝ с 'вие така, ние така' ужасно грозно.
Ако е родена в Германия естествено, че е германка. То и аз имам гръцка жилка, но не се пиша за гъркиня.Това с обръщението, ние българите, го правим същото. Винаги има едно "германците са глупаци", "англичаните са лигльовци" пък ние винаги сме най.
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Hayashi ,дам а пьк майка ми е германка а истинският ми баща е като мен
Но аз сьм израсла с пастрока ми а той е немец като майка ми
Тоест расла сьм изцяло в немска среда,ама аз сьм лошата![]()
И к'во обяснява? Нямам нищо турско във вените си.
Много по- важно е в каква среда е израснал човек от това къде е роден. Даже не виждам смисъл да обяснявам.
В случая на girlwithblueeyes бих казала, че се приема за германка, което е показателно. А това защо пише в БГ форум си е мистерия, но пък не си заслужава да се обсъжда.
Естествено, че стереотипи и предразсъдъци спрямо другите народи има и винаги ще има, но за широкоскроените хора това не е особен проблем.
Аз лично не използвам подобни обобщаващи фрази и не толерирам тези, които си позволяват да ги употребяват.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]