.
Резултати от 1 до 25 от общо 165

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    не всичко, което ти си мислиш, че би било израз на любов, то и според Бог е израз на любов ............ секса преди брака е едно от тези неща.
    Аз не мога да разбера защо ти така си сродил себе си с Бога и си мислиш че каквото си мислиш ти, това го мисли и Бог. ..........
    не аз мисля така, но ето как самият истински Господ Бог свидетелствува това чрез своите Пророци:

"Не оставайте никому длъжни в нищо, освен един друг да се обичате, защото, който обича другиго, изпълнява закона. Понеже заповедите: "Не прелюбодействувай"; "Не убивай"; "Не кради"; "Не лъжесвидетелствувай"; "Не пожелавай"; и коя да било друга заповед се заключават в тия думи: "Да обичаш ближния си както себе си". Любовта не върши зло на ближния; следователно, любовта изпълнява закона." Римляни 13: 8-10

това е един библейски пасаж, който сме го свидетелствували много пъти, но ти така и не го проумя, понеже в него се казва как грях или престъпление е когато някой човек причинява нещо лошо на другиго, а не когато не се причинява нищо лошо на никого, понеже думата "прелюбодеяние" идва от: прекомерно любовно деяние, т.е. когато някой причинява нещо лошо на другиго чрез (от-)даване, например ако го изнасилва сексуално, или ако го ощетява като му изневерява с друг (понеже най-малкото не всички можеха да понесат половият/брачният им партньор да има любов/секс с друг)
    Последно редактирано от npp : 09-26-2013 на 20:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си