- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Дайте да съберем пари за ДаркПедала
Илко, защо не геройстваш скоро време?
Аналозар Милков Калайджиев - Аналната Вакса - като една типична фекалия е по-добре да не се настъпва, защото се размирисва много повече.
Но поради това, че той е фекализирал целия форум, вече няма накъде повече да се разсмърди.
Затова го призовавам в следващия си пост да се обърне към баща си поименно и да му каже, каквото има да му казва!
Но не може, защото вече е баннат за вечни времена!
Ето, геройствам!
Последно редактирано от M467 : 09-28-2013 на 11:32
ДаркФекале, за теб се обадиха. Много си разсеян!
Илко, прояви малко въображение, стига си преписвал!
Welcome to the Jungle...
ДаркФекале, ти вече близо месец активно преписваш от Фекалис_Дирникус! Нямаш никакво въображение!
Дай малко назаем от твоето Илко. Цяла ода ти написах, не бъди неблагодарен!
Welcome to the Jungle...
Само аз ли имам чувството, че в темата има един Тъпанар? Един ДаркТъпанар или по-скоро един GrandTapanar!
То да беше смешно това, което казва, щях да го приема, а то тъпо, та вдлъбнато!
ГрандТъпанаре, аз не твърдя, че имам въображение или, че го употребявам, аз гледам от теб!
Да, защото ти преписваш.
Притеснявам се за теб. Ще затъпеееш допълнително от толкова повтаряне на едно и също. Викни някой да ти прасне 2 шамара, че очевидно процесора ти е блокирал и има отчаяна нужда от рестарт.
Welcome to the Jungle...
Притеснявам се за теб. Ще затъпеееш допълнително от толкова повтаряне на едно и също. Викни някой да ти прасне 2 шамара, че очевидно процесора ти е блокирал и има отчаяна нужда от рестарт.
На Илко никой не му е виновен, че е резидент на 4-ти километър, от години е форумната играчка и всички се гаврят с него. Тежка съдба...
Welcome to the Jungle...
На GrandTapanar никой не му е виновен, че е резидент на 4-ти километър, от години е форумната играчка и всички се гаврят с него. Тежка съдба...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Щото е гейша-клюкарка, която сега се наслаждава на "успеха" си. "Мамо, мамо, пък той поства нецензурни картинки!"
![]()
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Алекс, като елиминираш всички, с кой ще си пишеш, кой ще подклажа чувството в сърцето, и злобата в душата. Не си ли твърде остър към опонентите си?
Ще комуникира с някоя от многото си виртуални самоличности, израз на шизофренната му природа, заради която цял живот се търкаля по психиатричните заведения. Но като се развихри даже и там не го искат, защото е опасен за себе си и околните.![]()
Welcome to the Jungle...
Много нагло обиждаше и много продължително време, и щеше да го прави и занапред, и др. нарушения на правилата и педалски номера. Голям гад е, него животът с основание го банва в реала, и така и трябва, защото ако му подадеш пръст, ще ти отхапе ръката. Знаеш ли колко хора е пребил, колко котки е убил за кеф, и това е върха на айсберга, защото плановете и заканите му са за хора? В идеалния случай го виждам да свърши в затвора, жалко, че и това няма да го превъзпита сигурно, ама поне изглежда добро начало.
Последно редактирано от M467 : 09-29-2013 на 00:51