.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Колко пара трябва да взима приятеля ви ?

Към момичетата е въпроса, дали биха се съгласили и с някой който изкарва 400,500 лв ( Имам странното усещане, че повечето ше кажат- ''да'' а в действителност е друго,но.. )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Колкото да може да поема собствените си разходи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на DeHu
    Абе стига да виждам,че не е глупак и се стреми към някакво развитие,ми е все тая,поне на тоя етап.Иначе не знам,то размерът на заплатата отразява донякъде способностите на човека и ми е омръзнало да слушам разни оправдания от хора, дето пръста си не са мръднали,но пък все излизат прецакани...

Мега фен Аватара на tori
    Има къде-къде по-важни неща от парите.

Важното е да иска да се развива. Важно е и да може да си посреща разходите. Имах едно гадже, което беше колкото мен, беше записал задочно за да може да работи. И наистина имаше финансови проблеми, техните не можеха да си позволят да издържат студент. Оплакваше се, че няма пари, оплакваше се винаги и от всичко, ноооо не си търсеше работа. Не искаше да се хване ако ще и в някоя верига за бързо хранене, където е ясно, че няма да взима много пари, но по-добре 400лв, отколкото .. никакви. Такива хора не понасям.

Когато се запознах със сегашния ми приятел, той не работеше. И не беше особено добре с финансите. Но личеше, че е човек, който иска да се развива и е работлив. Не дълго след като се запознахме започна работата (която трябваше да започне по-рано, дълга история) и това, което мислех се доказа. Че не е мързелив, че иска да работи, че си скъсва задника за да взима читави пари.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ми няма значение колко зима

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ми няма значение колко зима
    Нали ти ще взимаш повече?!

Мноо ясно

Мноо ясно
    Само че всички се сещат - какво исках да кажа.

Завиждаш ли а?

Завиждаш ли а?
    Определено не.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Определено не.
    Кво се правиш па ти?! Как може да не завиждаш на салфетка, която бива подавана от ръка на ръка? Бас държа, че в червата си искаш да си като нея. Айде, не се прави.

Завиждаш ли а?
    Да, всички ти завиждаме, доволна ли си?

По темата: трябва да взима достатъчно, за да можем и двамата като си съберем доходите да можем да живеем един нормален живот, да не ни се налага постоянно да цепим стотинката и да се чудим тока ли да платим, водата ли, или да си купим вечеря. Освен това и няма да сме вечно само двамата, така че и за това трябва да се помисли, както някой горе каза, важното е да има желание да се развива и да не стои вечно на дадената заплата.

Да доволна сам яд ли те е че ти не си?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кво се правиш па ти?! Как може да не завиждаш на салфетка, която бива подавана от ръка на ръка? Бас държа, че в червата си искаш да си като нея. Айде, не се прави.
    На теб пък какво ти става?! Какъв ти е проблемът с мен?! До оня ден си писахме едно , сега пак ме хейтиш...

Точно такива не харесвам - "салфетките" за многократна употреба.

Мега фен Аватара на an7raks
    На теб пък какво ти става?! Какъв ти е проблемът с мен?! До оня ден си писахме едно , сега пак ме хейтиш...

Мега фен Аватара на tori
    Сърказъм, ирония... Все трудни неща.

От жените се иска само да могат да готвят и да са способни да възпитават децата си според сицилианския стандарт които ще/им осигурявам.

Сърказъм, ирония... Все трудни неща.
    Трогателно. Натъжих се.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    400 лв са ми само за храна за месеца :Д определено НЕ стигат

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    400 лева за храна?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    да там някъде..дори наскоро го бях смятал

Град
    MaiNa%tOwN
    Трябва си едно 1500-2000 за мъж ама и мацките трябва да работят .. 1+1 = 2 . И не е толкова заради самите пари ами защото иначе стоите в 1 кутийка и нямате какво да си кажете и как да излезнете и никой нищо не прави което е ужасно за млади хора. Така че хайде всички на работа и после партииии, дрешки, разходки, бързи коли и гъзарийки

Цитирай Първоначално написано от beliar Виж мнението
    Трябва си едно 1500-2000 за мъж ама и мацките трябва да работят .. 1+1 = 2 . И не е толкова заради самите пари ами защото иначе стоите в 1 кутийка и нямате какво да си кажете и как да излезнете и никой нищо не прави което е ужасно за млади хора. Така че хайде всички на работа и после партииии, дрешки, разходки, бързи коли и гъзарийки
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си