- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пара трябва да взима приятеля ви ?
Към момичетата е въпроса, дали биха се съгласили и с някой който изкарва 400,500 лв ( Имам странното усещане, че повечето ше кажат- ''да'' а в действителност е друго,но.. )
Колкото да може да поема собствените си разходи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе стига да виждам,че не е глупак и се стреми към някакво развитие,ми е все тая,поне на тоя етап.Иначе не знам,то размерът на заплатата отразява донякъде способностите на човека и ми е омръзнало да слушам разни оправдания от хора, дето пръста си не са мръднали,но пък все излизат прецакани...
Важното е да иска да се развива. Важно е и да може да си посреща разходите. Имах едно гадже, което беше колкото мен, беше записал задочно за да може да работи. И наистина имаше финансови проблеми, техните не можеха да си позволят да издържат студент. Оплакваше се, че няма пари, оплакваше се винаги и от всичко, ноооо не си търсеше работа. Не искаше да се хване ако ще и в някоя верига за бързо хранене, където е ясно, че няма да взима много пари, но по-добре 400лв, отколкото .. никакви. Такива хора не понасям.
Когато се запознах със сегашния ми приятел, той не работеше. И не беше особено добре с финансите. Но личеше, че е човек, който иска да се развива и е работлив. Не дълго след като се запознахме започна работата (която трябваше да започне по-рано, дълга история) и това, което мислех се доказа. Че не е мързелив, че иска да работи, че си скъсва задника за да взима читави пари.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, всички ти завиждаме, доволна ли си?
По темата: трябва да взима достатъчно, за да можем и двамата като си съберем доходите да можем да живеем един нормален живот, да не ни се налага постоянно да цепим стотинката и да се чудим тока ли да платим, водата ли, или да си купим вечеря. Освен това и няма да сме вечно само двамата, така че и за това трябва да се помисли, както някой горе каза, важното е да има желание да се развива и да не стои вечно на дадената заплата.
От жените се иска само да могат да готвят и да са способни да възпитават децата си според сицилианския стандарт които ще/им осигурявам.
400 лв са ми само за храна за месеца :Д определено НЕ стигат
да там някъде..дори наскоро го бях смятал![]()
Трябва си едно 1500-2000 за мъж ама и мацките трябва да работят .. 1+1 = 2 . И не е толкова заради самите пари ами защото иначе стоите в 1 кутийка и нямате какво да си кажете и как да излезнете и никой нищо не прави което е ужасно за млади хора. Така че хайде всички на работа и после партииии, дрешки, разходки, бързи коли и гъзарийки![]()