- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да не те е омагьосала?
![]()
![]()
Мисля, че е твърде егоистично да постъпва по-този начин спрямо теб. Като иска да е девствена за какво и е гадже? Според мен иска твърде много, а ти и се връзваш. Не мисля, че съществува толкова истинска и неподправена любов без да има и секс между влюбените.
Това е нейно решение.Надявам се като направим 2 години другия месец да ми пусне,но уви..
Много пъти съм мислил да си намеря друго момиче,с което да правя секс и да съм с моята приятелка.
Как ще се почувства тя?Ще я нараня и дори може да се разделим.
Първите месеци я разбирах,трябва и време,но..
Дали ако и кажа,че ще си намеря друга ще ми пусне?Ами ако ме остави?
Аз, пък, бих се радвал много, ако нацеля такова момиче! Единствено, може би, ще ме подразни самата й сляпа вяра, но се преживява. Направили сте 2 години? Достатъчно време да я опознаеш и ако те устройва, можеш и да й предложиш, но ще е тъпо, ако е продиктувано единствено от нагона ти. Както каза Чачо, бракът няма да пречи на това да учите и да се развивате. Не е казано, че трябва да си правите деца от сега. Аз, обаче, хващам бас, че на нея не й стиска да приеме и по-скоро ще ти пусне, отколкото да се ожени от сега.
Абе, теоретично бракът не пречи на развитието в учебен план, защото все пак е съвместо съжителство плюс договор.
Ама... тъпо ми се вижда да съм женена, пък мама и тате да ме издържат да уча. Пък да бачкам, да уча и къща да въртя, че тоя ми ти мъж ще мрънка, че няма кво да яде... тцъ. Не е хава.
Това е проблемът.
Или по-точно, че договорчето няма да им промени източника на парите.
Само в България е нормално да си мислиш, че си достатъчно голям да сключиш брак, да имаш семейство и дрън-дрън, а в същото време да си малък да си поемеш сам разходите.
Антракс, нямах това предвид. Аз мога да си забъркам салата и да мина с нея, ама на един мъж няма да му стигне, нали? Мога сутринта да изям половин кофичка йогурт и да изляза, ама той? Мога да си преценя прането така, че да не пера повече от веднъж седмично, ама той ще може ли?
Помощ, ама докога. Нека да е егоистично, вярвам, че е здравословен егоизъм да не искам да поемам грижата за някой друг, когато основният ми приоритет съм аз самата. Сам ли ще се сети да пусне прахосмукачка, пералня, да мине да напазарува, да измие съдовете? Или аз ще трябва да проверявам след него и само да се изнервям? Мерси. На теория много лесно се съвместяват нещата, на практика обаче не е съвсем така.
Каквото и да си говорим, приоритети на 19-20-годишен човек трябва да е как да си научи по-добре, а не какво да сложи на масата и дали ще му стигне времето да свърши домакинската работа.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-01-2013 на 20:39
Да не мислите, че момичето си пази девствеността до диплома, заплата и собствено жилище с още (поне) един човек в него?
Може да си готов да сключиш брак с някой, само защото го чувстваш правилния човек, а не че обстоятелствата ще са подредени.
Преди да кажете, че е наивно, не говорим за най-реалистична преценка, а за най-правилна и за някои това е да следваш вярата си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Така трябва да е. Хубаво е , че се пази за сватбата. Първо трябва да създадете душевна , здрава връзка , после и физическа. Не мисля , че е редно да бързате със сватбата , само защото ти се прави секс на теб. Първо трябва да поживеете малко (да речем 3 - 4 години сами) , да влезнете в почти всички евентуални бъдещи семейни ситуации и изпитания и тогава да разберете - един за друг ли сте?! В това време - не правете секс , защото ако не издържите житейския тест - ще си я обезчестил. А ако е толкова религиозна и сте правили секс , пък не сте издържали този "тест - период" - може да опита да се самоубие , ако е наистина толкова вярваща. Така че - не бързай , ако имаш нерви и я обичаш - ще търпиш. Всяко зло - за добро. Сега ти е зле един вид , но помисли - какво би станало после , ако издържите , а ако не издържите - положението е "Риск печели , риск губи!".
Добре, като живееш със съквартирант, какво е положението? Какво значение има къде отиват /примерно/ 600-те лв, дето ти ги дават ваще за месеца, когато учиш? Каква е разликата дали ще делиш квартирата с някакъв непознат или с човека, когото обичаш? Брака не беше ли свързано там с разни любовни глупости, а не с това от къде идват парите, къде отиват и т.н.? Още повече, щом няма да си в (по-голяма) тежест никому, защо не?
Добре де, така и не ми стана ясно какво точно пита авторът. С други думи: един за друг сте, не можете един без друг, уважавате се, обичате се, момичето има ценности, момчето - нужди. Ако си хванеш "нещо само за секс", почти сигурно мога да ти кажа, че обричаш връзката си. Предполагам, че не ти е идвала на ум глупавата идея да й поискаш разрешение за такова нещо? С това ще изгубиш доверието й. Ако го направиш без разрешение - може и да не разбере, но схване ли по някакъв начин, дори и подсъзнателно, ще ти се наложи да усетиш вкуса на раздялата - този път, завинаги. И какво? Ами търсете компромисно решение: според мен ще се наложи да приемеш таковае. Ясно е, че няма същите потребности като теб или има повече воля да ги потиска. Но това не означава, че не можете да имате контакт по друг начин. Междувременно може да научи да използва максимално добре ръцете си, а и устата. Това едва ли ще е разруши духовния й мир.
Предлагай брак или я оставяй![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Схващам много добре, защото съм имал доста приятелски отношения с турски двойки. Бащите бяха готови да режат глави за нарушаване на табуто. Нооо: водеха си "легален" анален секс, като се подразбираше, че отмятане няма да има.
Авторът трябва да е наясно и друго: ако наистина е толкова религиозна, ВСИЧКИ пости са за духовно пречистване и през тези периоди ще вие като вълк единак, но няма да пипне жена си(предполагаме, че се оженят). Да хваща календара и да смята колко дни в годината. Само Великденските са 40 дни, ако не греша.
Последно редактирано от Emilen : 10-01-2013 на 21:17
Вяра в какво? Каноните са създадени от Църквите. Църквите са само институции. Институализацията на вярата е причина да се прекъсне истинската духовна връзка с Бог. Да не правиш нещо, само защото се плашиш от последствия, да се молиш, защото искаш нещо, да желаеш нещо, но да го потискаш. Това са все неща, които често характеризират "вярващите". Но нямат нищо общо с вярата, дори по каноните на най-разпространените религии у нас. По-скоро това е лицемерие пред Бог.
В конретния случай, ако момичето наистина е вярващо до крайност, не давам много шансове на подобна връзка. С религиозни фанатици могат да живеят само религиозни фанатици. Това е конфликт на два свята.
Последно редактирано от Emilen : 10-01-2013 на 21:42
Не бе, пич, не ми обяснявай колко е сбъркана църквата, каноните й и вярващите! Това ми е ясно и съм напълно съгласен, тук става въпрос, че въпросното момиче изглежда искрено е повярвало в идеята, че трябва да остане "чиста" до брака. Не заради наказанието, а защото смята че така е правилно. Ако беше от страх и лицемерие, щеше да му пусне отзад, както твоите познати.
Това ти казвам: ако е толкова вярваща, в бъдеще ще имат МНОГО конфликти. Наистина МНОГО.
PS: Чел ли си "Време разделно"? Един цитат на двамата ходжи (по спомен): "Не с жени. Ние сме свети хора. На нас дайте момчето".
Последно редактирано от Emilen : 10-01-2013 на 21:47
За кое? Че от време - на време няма да яде месо и да се праска по 3 пъти на ден? Това не си ли заслужава, ако момичето е каквото автора го описа?/изключвам вярата/ С времето и тя ще направи някои компромиси и така. Само автора /би трябвало да/ си знае какво иска и дали може да го получи от момичето.