- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
фишермеен ..какво си правиш мамина гогуткее ? хахах
Днес си поговорихме сериозно.
Каза,че иска да се запази чиста и,че ако някой я обича ще го оцени и ще я изчака.
Скъсах с нея,не знам какво да правя за напред..Липсва ми много,а са минали само няколко часа без да я виждам.
Явно,ще си наваксам 2те години без секс,ще го ударя на живот,а тя..не знам..
Hi,
Обясни на дамата, че секса е естествено продължение на връзката ви от година и няколко месеца. И след години дори да се ожените ако е разбрала, че не и харесва с теб секса или на теб не ти хареса секса с нея би било много по лошо(и пред свършен факт). В дългосрочен план, когато секса не върви колкото и да са ви близки отношенията нещата не се получават. Година и няколко месеца е достатъчно време да се пробва. Или нейния бъдещ съпруг или ти няма да я върнат ако не е девствена. Годината е 2013, важното е какви хора сте.
Со здраве !
Поздрави,
Батя Skeletoner
П.С. После видях, че сте скъсали. Съжалявам за което ! Успехи занапред))
Какво да помисли, като е неспособен. Тотално житейски незрял и неадекватен е, все още под крилото на родителското тяло, а речникът му се състои от 200-300 думи, предимно медицински термини. Когато някой му зададе сериозен въпрос, или мълчи, или се нааква и започва да обижда, защото е ограничен и неспособен на аргументиран отговор и интелигентен спор. Залухаво хлапе със самочувствие без никакво покритие, всеки ден във форума му е подарен.
Фишка, Паркинсонът ти го пожелавам на теб, ама да те докара до последен стадий.
Авторе, според мен си постъпил правилно като сте се разделили. Истински обичащият е готов на компромиси към половинката си, а очевидно вашите виждания за пълноценна връзка се разминават тотално. Следователно е най-добре всеки от вас да продължи по пътя си в търсене на щастието и хармонията.
Ще я преболедуваш, както и тя теб. Просто разсъждавай реално, а не емоционално.
Последно редактирано от DarkTemplar : 10-04-2013 на 16:42
Welcome to the Jungle...
NOTICE ME SENPAI
Дам,ясно..Това беше последното ми сериозно мнение отправено към теб.Като пораснеш на интелектуално ниво повече от първокласник тогава ще ти разреша да си лафиш с мен.Адиос.
На мен ми е по-интересно уж учиш сврьхсериозната специалност.А постоянно се караш с някой от форума,кога учиш и ходиш на лекции?
Браво на теб, сега бързай да се наживееш, понеже нали това да се на**еш е много важна част от пълноценното живеене.
А за приятелката ти... тоест бившата ти голяма любов не се притеснявай, сигурна съм, че ще си намери някой, който ще я оцени и няма да я замени за поредната one-night-stand в някой бар. Добре поне, че остави момичето преди да я накараш да направи нещо, за което би съжалявала.