.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Дали да подстрижа косата си?

Здравейте, по принцип косата ми е много тъмно кестенява. Боядисвам я за да подсиля цвета и за да няма светлосенки. Доста е дълга - малко под дупето. Дължина на косъма около 65 - 70см. Гъста е и не цъфти, но естествено не е на черта, отдолу е леко на триъгълник, защото връхчетата са най - уязвими и се е накъсала с годините. Подстригвам я по - рядко - на няколко месеца и по малко.
    Чудя се дали да я скъся на черта до кръста или да не бързам още. Но не и по - късо, защото не ми утива къса коса.

Моля за съвети.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз бих се подстригала на черта, за да си я изравня

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    малко над дупето ще е перфектно, моята е до там

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Подстрижи си я до кръста.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм с доста дълга коса ( в момента е до дупето, но и по-дълга е била ), и е на черта. Харесва ми как стой, но и на триъгълник на изглежда лошо ( виждала съм как седи на една колежка със същата дължина ). Според мен я направи на черта, щом казваш, че най се изтощава, "върха не триъгълника". Не че пак няма да се изтощава, ще се изтощава, но ще е "равномерно" и няма да се набива толкова на очи. Недей и намалява дължината, просто я "заравни".
    Последно редактирано от DragonLady : 10-07-2013 на 20:02

Мега фен Аватара на strawberry88
    Подстрижи я. Хем ще живне малко, хем ще е по-добре, защото според мен сега ти е твърде дълга.

Супер фен
    съвет от мама поискай ..

Голям фен Аватара на sunshine :**
    малко я кръцни

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На мен ми стои грозно с толкова дълга косата. Две момичета познавам с такава дължина на косата и двете имах хубави поддържани коси, но са просто ПРЕКАЛЕНО дълги. Предлагам да я отрежеш до малко над кръста.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля, че трябва да орежеш цъфтежите... Не е възможно една дълга и нацъфтяла коса да изглежда по-добре от една по-къса, но поддържана...

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Мисля, че трябва да орежеш цъфтежите... Не е възможно една дълга и нацъфтяла коса да изглежда по-добре от една по-къса, но поддържана...
    Там е работата, че нямам цъфтежи. Толкова много пари влагам на месец, че едва ли. От друга гледна точка се колебая - просто за смяна на прическата.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Прати ни снимка Но по описанието според мен и махни два пръста

не я подстригвай такива коси са богатство.мое мнение

Ако искаш я пострижи малко за да си начешеш крастата дето се вика така и така си го решила но според мен щом е здрава недей я скъсява много .аз не харесвам коси на черта. стои доста изкуствено.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Прати ни снимка Но по описанието според мен и махни два пръста
    Да, да дай снимка!

Благодаря за съветите, но не желая да дам снимка. Всички бяхте много мили и ми помогнахте

Защо не отрежеш повече? Примерно до средата на гърба. Не разбирам за какво са ви тия коси на Рапунцел. Важно е косата да изглежда здрава и поддържана, а всички които съм виждала с толкова дълги коси... определено не са красиви, защото са проскубани надолу.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Защо не отрежеш повече? Примерно до средата на гърба. Не разбирам за какво са ви тия коси на Рапунцел. Важно е косата да изглежда здрава и поддържана, а всички които съм виждала с толкова дълги коси... определено не са красиви, защото са проскубани надолу.
    +1
    Може да ти е гъста и да не цъфти, но след време може да започне да се изтощава .. Подстрижи я!

Мега фен Аватара на 102
    И най-важното.. не е секси. =)

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    И най-важното.. не е секси. =)
    По - голяма глупост не бях чел

Много малко мацки имат дълга и хубава коса...и определено са най яки така..евала!не стрижи ще плачеш!!! пази богатсвтото

Благодаря за куража
    всъщност малко се разубедих защото е здрава и реално няма смисъл да си сменям прическата. макар че като сядам понякога сядам на нея.
    ако я отрежа ще ми липсва как понякога хората ме спират за да питат дали е истинска или за съвет как и те да си пуснат ит.н.
    ще помисля часа за фризьор ми е утре на обяд.

^ именно.мъжете са луди по мацки с дълги коси.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie Виж мнението
    ^ именно.мъжете са луди по мацки с дълги коси.
    Така е. Много пъти са ме спирали мъже по улицата и са ми казвали "Ебаси яката коса имаш мацко". А жените все ме питат истинска ли е, как я поддържам и тн. Така че пак ти казвам ако ще режеш, недей повече от 3-4см, колкото да я освежиш, но не я скъсявай!

Мда бе, това са глупости. Един мъж, ако го чакаш да те хареса заради косата... Пък ако си правиш прическата според предпочитанията на средностатическия мъж... Подкрепям, че е хубаво от време на време дължината да се скъсява, за да израсте пак.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си