- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
^ И аз все ги гледам, но все не си взимам.![]()
Взех си пшенично и ще си намацам цялата коса. (:
Уф, така искам да се боядисам с Олиа-та на Гарние, ама не мога да се навияяя..
Последно редактирано от katii : 10-07-2013 на 11:44
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Препоръчайте ми добро кокосово масло, може и от някой сайт с поръчка.
Много се извинявам, ако има отговор на моя въпрос в темата, но нямам време сега да се ровя.
Ползвам стимуланта на Икаров от има, няма 1 месец и съм доволна, но последната седмица получавам някакви сърбежи от него и реших да си дам почивка и междувременно си мажа редовно ужасно сухите краища с бадемово или пшенично масло.
Въпрос, който ми изниква сега е дали трябва да си дам почивка от маслата и да не ползвам нищо известно време?
Вчера бях с хума в корените и бадемово масло по дължината.Стоях 2 часа.Днес ми беше много мекичка косата ^ ^
Последно редактирано от mimijessi : 10-07-2013 на 17:16
не си бях правила домашна маска от много месеци и вчера само я наплесках по дължините доста със зехтин и стана много хубаваа и зехтинът сваля боята, нали?
ще си го правя веднъж на 1-2 седмици...
Днес съм нацапана с тривитаминол и мляко.
а тези от вас, които се боядисват, колко често си правите домашни маски? и с какво?
Веднъж в седмицата, понякога и по-рядко. Ама то и затова ми пада всяка черна боя (дето уж никога не падала, дрън-дрън) за няма и месец. Обмислям да започна да се боядисвам с хума по редовно и може би тогава ще е друг резултата. Предпочитам, обаче, да ми падне боята отколкото да ходя с изтощена коса.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте момичета!Зачетах се във вашата тема и съм впечатлена!Много добри съвети за хубави коси!Търсех мнение за аргановото масло на Nashi и гледам тук сте много доволни.Взимам си го и аз.Ще се радвам,ако приемете в темичката още една желаеща да има здрава и дълга коса!
Аз сега да споделя какво правя с моята.Понеже искам да си махна пластовете отново и да направя на черта,така успях да я пусна дълга и ми беше безпроблемна в естественото добиване на прическа.А сега трябва да й правя винаги нещо.На черта ми беше все едно изправена с преса,а нито преса,нито сешоар използвах-щадят я!Но с идеята да си направя леки етажи,за да мога да си правя букли моята фризьорка ме направи ужасно,че ме и филира!Бях в депресия.Сега съм си навила отново да я върна на черта,но за да го направя веднага трябва да се пострижа на каре до раменете.Друг вариант е постепенно да я режа докато изравня.Иначе слагам тоник на Билка,смятам сега да си взема маслото на Наши,да почна пак маските с тривитаминол.До момента си правя със стимуланта на икаров.От скоро пия и Геритамин,как мислите дали се пълнее от него,има ли доволни тук?А от шампоани,в момента ползвам на Гарние този,който се рекламира много оранжевия за възстановяване след лятото и след преси.Доволна съм много.Извинявам се за дългия пост,но съм впечатлена колко готини момичета има тук и как помагате със съветите си!Прекрасни сте!
А някой ползвал ли е вече шампоана на Наши от Продавалник на цена 8 лв?Чудяседали да го поръчам.
Последно редактирано от Mishella_s : 10-09-2013 на 08:44
някой ползвал ли е шампоаните и маските на Билка? май не съм чела мнения за тях![]()
оооягодке, ти само шампоан, балсам/маска и масло ли ползваш? косата ти винаги изглежда страхотна, до колкото съм виждала на снимки, а я и боядисваш и третираш
Момичета,не знам за цялата серия,но моя приятелка използва тоника на Билка против косопад и видимо има ефект.Каза ми че тази година е избегнала и есенния косопад.Аз ползвам едва от седмица,рано ми е да дам мнение,но като я видях бях изумена колко й е пораснала косата!Не бях я виждала от около 6 месеца.
И аз за Олията съм чувала лоши мнения от приятелки. Направих егати гафа: първо си напръсках ухото без да искам с термозащита, после взех ще го закачих с пресата и сега имам едно чудно изгаряне. Дойдоха ми нещата от ензо, osis защитата пак има фактор на фиксация 3, но изобщо не е толкова лепкава като тази на Лакме.
Аз си слагам тоника,както моята приятелка ми каза,че го е правила.Не веднага след къпане,а ден два след това,например деня преди къпане.Моята се омазни ва на четвъртия ден и затова я пръскам втория и третия ден след къпането й.