- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф след клизма
На тебе па ти е съвсем лесно...кат не са ти се изсрали на тебе в лицето
Аз не сам се подготвяла никога и дося не сам се насирала.Явно не си напраила нешто както трябва.
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Естествено. Ти не си ли гледал рекламата на спрайт ?
в случай, че не си :
http://vbox7.com/play:03a5514c
Абе Ботев фенке как можа да се изложиш така бе тц тц...Навремето имах една много изпъната съученичка с която се стигна до секс веднъж след даскало.И тя като тебе поиска отзад ама шматката не ми каза, че имала разтройство/това съм го писал и в друга тема/.При теб е малко по-различно, че си се подготвила, но не си преценила времето и след яко купонясване е станала заварката.
За извинението съгласен, но защо пък да не се стига до секс отново?
Вива канари...!!
Еми той гъза не е за тая работа... Щом се е навил да те ебе в гъза, ще си поема риска. От насиране и от 32984274-те инфекции които може да хване
Аз имам един вапрос към момичето- само един път ли напълни балончето и си го изпразни в ануса? Ако отговора е "да" за следващия път пробвай поне 4 5 6 пъти докато водата която излиза си е напълно безцветна![]()
а бе що от първи път? :>
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Аре само да не се обиждаме, не съм аз виновен че вие сте вчерашни шльоковци![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
Хахах поредната дрисла
Супер наточени пички пък да се излагате така.После пичовете били виновни.Иначе по улицата и по баровете сте с якото самочувствие ама като се осерете и мрънкате по форумите.
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
В 90% от случаите "мъжете: са виновни,щото хем искат анален ,хем не занят как да го правят))
В гъза има лайна. Не се ли научихте? Вие до тоалетна не ходите ли?