- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Номер при Джи-пи
Искам да пробвам един номер при който да изчукам джи-пито ми , доста яка е, мислех си да отида при нея и да кажа че съм си прещипал оная работа преди 1 седмица,но още ме боли на едно място и да и покажа, но се чудя да не ме препрати при друг лекар или може и тя да ме прегледа ?
И като и го покажеш кво да не мислиш че ще го налапа ?
^^ Да да, другия път...
Само да не те осъди за сексуално насилие...![]()
Джи-пи-тата да ти приличат на уролог? Ако иска тя да го прегледа, явно има интерес към теб, но със сигурност има доста по-здравомислещи и големи момчета покрай нея, за да се занимава с теб.
пробвай
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не, не е по преценка. Коментара ми не е тъп, ти си тъп. Едва ли ще забиеш джи-пито си, като ти види х*я. И да, няма да го види, тя не е уролог, както вече казах. Тя е личен лекар. Дава направления за специалисти. И относно по-добрите варианти, лекаря си е лекар.
Абе ти внимавай, че преди време и аз направих този номер на личната. Стана заварката, изкара мадамата едни белезници от едно чекмедже, заключи ме за парното и каза да чакам, тя отивала да се подмие. Само дето вместо тя да се върне в стаята, влезе един един потен циганин санитар. Тоя като ме видя заключен за парното, направи една мазна усмивка, изкара от гащите си едно поне 20 и нещо сантиметрово кересте, удари му една плюнка и като ме подкара... Ако искаш вярвай, няколко дни след това не можех да седна от болка. Най-забавното е, че след тази случка започнах да си падам по мъже и продължавам да се виждам с този циганин. Дори скоро смятам да му предложа брак и да заживеем най-сетне заедно, като едно нормално семейство.