.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Не ми е нужно да си тегля каквото и да е, нито да ти отговарям на въпросите.
    Достатъчно е, че щом видя или чуя разни ЛГБТ хора и се изпълвам с поквара, ужас и неприязън. Това е гнусно и нечовешко. Анти природно, не мога да търпя такива неща. Кой ще ме подкрепи мен, че ми се повръща от тия измислени гей-педераски организации?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Не ми е нужно да си тегля каквото и да е, нито да ти отговарям на въпросите.
    Достатъчно е, че щом видя или чуя разни ЛГБТ хора и се изпълвам с поквара, ужас и неприязън. Това е гнусно и нечовешко. Анти природно, не мога да търпя такива неща. Кой ще ме подкрепи мен, че ми се повръща от тия измислени гей-педераски организации?
    Ти човеко, нямаш нужда от подкрепа, по-скоро имаш нужда от образование!

Не е дръзко и не ти прави чест да хулиш по този начин, в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. Това твойто е чиста дискриминация по признак сексуалност, което според българската конституция може да бъде преследвано и е наказуемо.

А да оспорваш стотици учени с докторати и практика и техните трудове е просто жалка проява на високо самочувствие без каквото и да е покритие.

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear Виж мнението

Не е дръзко и не ти прави чест да хулиш по този начин, в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. Това твойто е чиста дискриминация по признак сексуалност, което според българската конституция може да бъде преследвано и е наказуемо.

А да оспорваш стотици учени с докторати и практика и техните трудове е просто жалка проява на високо самочувствие без каквото и да е покритие.
    Сигурен съм , че гейовете ще те заобичат
    П.с. - учените с докторати са доказали че е хубаво да си гей ли или какво покажи малко инфо за тия учени ?

Супер фен Аватара на Anonys

Да, разбираме, че някои хора се раждат Асексуални и затова стават гейове, но пък трябва да има организация, която да им помогне ли?

Защо няма организация, която да помага на обикновените двойки? Защо хората, следващи психология взимат по-сериозно дискриминираните гейове и педали, а не нормалните двойки, които имат 100 пъти по-важни проблеми от сексуалността? Политиката? Със сигурност в психологията има и част от етиката - политика, войни, за които много добре знаеш и си ги учила. Защо не обърнеш внимание на тях? Защо обръщаш внимание на нещо и някой, който няма да е в полза на обществото и ще си остане дискриминиран? Ти си една, дискриминиращите ги са 1000000. Знаеш ли кога ще се пребориш с проблема? Ще си загубиш времето, това ще направиш. Пробвай се, от гледната точка на терапевт, да помогнеш на двойките, които се борят за много повече, от една педеращина и дискриминация. Пу.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Да, разбираме, че някои хора се раждат Асексуални и затова стават гейове, но пък трябва да има организация, която да им помогне ли?

Защо няма организация, която да помага на обикновените двойки? Защо хората, следващи психология взимат по-сериозно дискриминираните гейове и педали, а не нормалните двойки, които имат 100 пъти по-важни проблеми от сексуалността? Политиката? Със сигурност в психологията има и част от етиката - политика, войни, за които много добре знаеш и си ги учила. Защо не обърнеш внимание на тях? Защо обръщаш внимание на нещо и някой, който няма да е в полза на обществото и ще си остане дискриминиран? Ти си една, дискриминиращите ги са 1000000. Знаеш ли кога ще се пребориш с проблема? Ще си загубиш времето, това ще направиш. Пробвай се, от гледната точка на терапевт, да помогнеш на двойките, които се борят за много повече, от една педеращина и дискриминация. Пу.
    И за да вкарам малко хумор, ще цитирам героите от турските сериали: Аалах, дай ми търпение!
    Скъпи, ясно е че нямаш никаква идея какво е А сексуалността. Накратко, А сексуалните хора НЯМАТ и не проявават никакъв интерес към сека. Не просто към хетеросекса но към всички форми на секса. Те не искат и нямат желание да се съвокупляват С КОГОТО И ДА Е!
    И отново грешиш, има терапия за двойки и съм сигурна, че ако някой иска може да отиде на семейна терапия!
    Лично мен не ме интереува политиката, нито войните - ако трябва да съм точна вълнуват ме Пристрастявания, Обсесивно компулсивно разтройство, фобии, лгбт и сексуални проблеми.
    Ами всъщност именно заради хора като мен, нещата ще се променят и дискриминираните ще живееят в хармония със себе си, а дискриминиращите ще бъдат намалявани. А времето си е мое и аз решавам какво да го правя и дали го губя или не.
    И както по-горе ти беше обяснено, огромна част от хората, които всъщност са направили нещо и са допринесли за развитието на този свят са хомосексуални. А с какво ти като хетеро си полезен на този свят? Да хвърляш семе и да правиш деца, които да възпиташ като дискриминиращи и ограничени докато те изцеждат така важните и ценни ресурси на планетата ни и допринасят с нищо за развитието й. Защото и те като теб ще се възпроизведат и само ще смучат, като паразити!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да хвърляш семе и да правиш деца, които да възпиташ като дискриминиращи и ограничени докато те изцеждат така важните и ценни ресурси на планетата ни и допринасят с нищо за развитието й. Защото и те като теб ще се възпроизведат и само ще смучат, като паразити!
    Брех, авторката явно има способността да вижда в бъдещето. Който иска да става съвременен Нострадамус, бързо да й пише за полезни съвети!
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Брех, авторката явно има способността да вижда в бъдещето. Който иска да става съвременен Нострадамус, бързо да й пише за полезни съвети!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. .
    Няма значение.

Не се кефя, когато се изявяват по шествия, телевизии и форуми..

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Няма значение.

Не се кефя, когато се изявяват по шествия, телевизии и форуми..
    Причината не е ли, че ти самият си прикрит хомосексуалист и всячески се опитваш да премахнеш от взора си хората като теб, т.е. да се направиш на мнозинството от безмозъчни хетеросексуални, които не мислят това, което казват за гейове, лесбийки, бисексуални, а действат по животински инстинкти, възникнали преди мноого време?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си