- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За чипсовете
Предполагам повечето от вас знаят, че на пазара излезна отново Чио Чипса с банкноти от 2, 5, 10, 20, 50 лева ;д Знам, че е невъзможно да не откриеш парите в чипсовете, защото наистина ги има и съм била свидетел на това, но искам да попитам - някой знае ли някакъв трик за тези храни с награди или конкретно чиото? ;д Като например да знаеш в кой чипс има пари и в кой няма. Тука има.. тука няма :Д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Трика е в това да те накарат да ядеш отрова ,да намериш пари вътре и да си купиш още от нея
^ Едва ли точно възможните 2 лева на аванта ще подтикнат някой да си купи пакетче чипс.
Не знам да има някаква далавера. Преди от време на време си купувах чипс от едно и също магазинче, но само един път имах късмет.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Печелил съм 2 лева.
И аз преди бях спечелил 2 лева,и са ми още в найлончето нови нови
Иначе в сегашната промоция на Чио Чипс ,като не печелиш на плика има зелепен един стикер ''Опитай пак'' или май беше ''Не печелиш''.... Съответно този стикер може да се набар през опаковката ... Взимаш един пакет и ако усетиш че има такив стикер връщашА така пробвах 3-4 пакета,ама все със стикери бяха
![]()
Знам, че са вредни, но аз събирам пари, а не да си купувам още един ;д Знам, че изобщо не са здравословни, а и не съм яла чипс някъде година и сега ги почвам само заради тези банкноти ;д иначе както вика СърфСкай - верно за този стикер днеска се усетих и утре ще видя дали е вярно :д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Е може и да помислиш парите за стикер и да ги върнеш. Не знам, според мен си е чист късмет, ако при бутилките на Кока Кола можеш да светиш, при Чиото освен да пукаш тайно пакетчето...Което ме припомня славните времена на Happy Boy снаксовете с играчки...
Да, това с лазера за Кока Кола го знам :д
♥ 2PAC ♥
Малко странно да си гепиш чипса и да почнеш да го опипваш от дясно, от лявоАма може да има хамави магазинери, дето няма да им пука ..
Днеска така ги "опипвах" и никой нищо не ми каза![]()
♥ 2PAC ♥
Поне спечели ли 2 лева? Еби му майката на това, че са боклуци, щото това го знае всяко хлапе ама да разчиташ за пари на чипс... Успех в ставането на милионер.
Отиваш в някой супермаркет, взимаш няколко чипса и мериш грамажа на кантара за зеленчуците :Д
Вие, пА дейба и моралистите тука. Тупам чипс, когато ми е кеф, ако се падне, падне не съм умрЕла за двата лева, не съм умрЕла и от скапания чипс, сеш се?! Вегетарианци, секви там здравословно хранещи се индивиди, по-тихо.
Стикера е залемен на пакетчето,а парите предполагам не са ... Така че няма как да се объркат![]()
И аз не обичам чипсове и коли ,взимам ги само като има някоя промоцияПо коледа coca-cola все пускат промоции я с чаша,я с мече или камионче
![]()
Преди за евро 2012,като имаше под капачките чаши ли какво беше и коли от 500 мл,кат ми се паднеше капачка с кола я давах на някой приятел,защото .... Абе пиех ги заради наградите![]()
♥ 2PAC ♥
В тях наистина е имало 20 лева ;д
♥ 2PAC ♥
Това е несериозно, да си губиш времето, за да се занимаваш с чипсове, за евентуална награда.
Как може да се задоволявате с някакви дребни суми - или играй на дебело, или недей.
Ебах му майката? Докъде стигнахте за 2 лева - да пукате чипс в магазина?
Ако ви е толкова зор намерете си хоби, спорт, игра онлайн ако щете и си играйте на вързано.. поне не ядете вредна храна.
Абе има тръпка,да отвориш пакетчето чипс и да намериш вътре 2 лева ... Нищо че преди тва може да си дал 6-7 лева за чипсове,но тръпката от ''печалбата'' си остава
Аз от такива игри са награди най-много съм печелил замразено прасенце ,от една игра на Арияна като бях малъкБеше 13 килограма
![]()