- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е от богато семейство
Момчето което ме интересува в момента е от богато семейство ,а аз съм от средната класа.Мисля си ,че едва ли би ми обърнал внимание и между нас да се получи нещо повече от приятелствочуствам го недостижим
на 18 е
Ако и него го вълнуват парите толкова, колкото и теб, може и да не ти обърне внимание.
Докато гледаш на него като на "недостижим", такъв и ще бъде.
Не разбирам защо отдаваш такова значение на парите, като говориш за връзки или за любов... ?
В България НЯМА средна класа! Има богати и бедни. Всеки, който твърди обратното е от първите!
И след това важно уточнение... Мислиш, че момчето няма да те хареса, защото (явно според теб) родителите ти нямат толкова пари, колкото имат неговите?? Е защо? Бедните хора не са хора ли? Не стават за обичане ли? Момиче, ако върпсното момче е свястно, значи няма да го интересуват парите, а характера на човека, с когото е. Ако пък наистина не те погледне, защото има повече пари от теб... КАКВО МОЖЕШ ДА ХАРЕСАШ В ТАКЪВ ЧОВЕК?
Все пак е на 18 и нищо чудно парите да са от значение за момчето, но като порастне може и да се осъзнае.Но все пак нищо не ти пречи да се опиташ.
![]()
Докато мислиш, че е недостежим за теб, няма какво да направиш. Това е грешката на повечето момчета и момичета. "Той/тя е много по-хубав/а от мен", "Той/тя е на много по-голямо ниво/класа от мен" или "Той/тя е по-богата от мен, за какво ще се занимава с мен". След като вас ви е срам да обърнете внимание на избраната от вас личност, как тя да ви обърне внимание? Виждал съм много пъти хубави момичета с някакви селяни. И съм си мислил как тоя грозник може да е с тая кобра, а аз да не мога? И ето .. Ако сте по-срамежливи, ще ви е страх как ще се развие ситуацията, ще ви е страх как ще реагира момичето/момчето, ще ви е страх да не сгрешите с нещо, ще си преценяте много добре думите, за това ще сте по мълчаливи, а селянина не му пука от нищо отива и започва да и говори и не му пука дали ще му върже, като след малко ще отиде да говори така на друга. Срамът е само един минус в живота.
Е той ако не ти обърне внимание спрямо това което си,а спрямо колко пари имаш,значи е слепец и въобще не трябва да се занимаваш с него
Само от любопитство - от какво разбра, че е богат?
Има Айфон и чорапи Адидас?
По-сложно би било, ако сценарият е следният - ти да си момче от семейство с по-скромни възможности, а той - богаташка щерка.![]()
Welcome to the Jungle...
^ Тетрадката
...Не би трябвало да има значение естествено, но толкова често ИМА, просто хората са такиваНо, наистина, ако е стойностно момче надали ще му пука, а пък ако не е, що се занимаваш?
Всичко е до човек и .. възпитание.
Ако родителите му са го глезили и възпитавали че е нещо повече от другите, а и самите те са така възпитани няма да се получи.
Иначе социалния статус не е от голямо значение при положение че е преходен.