.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

По колко пъти мастурбирате на ден?

Нормално ли е по два пъти да бия ч*кии? Вие по колко пъти го правите? И има ли вероятност нещо да ми стане,ако пера по повече от три пъти на ден?

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town

Re: По колко пъти мастурбирате на ден?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално ли е по два пъти да бия ч*кии? Вие по колко пъти го правите? И има ли вероятност нещо да ми стане,ако пера по повече от три пъти на ден?
    Аман вече от такива. Ще ослепееш и ще ти окапят мъдете! Мене вече всичко ми окапа и имам само 1 ръка с която да пиша тука и да лъскам бастуна , щото лъскам по 5-6 пъти на ден!
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Супер фен
    нищо ти няа...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Ami 6tom te kefi pyk bij si kakvo 4ak tolkova ot tova? Po princip nqma faida ot prekaleno mnogo za6toto ti minava udovolstvieto

Guest

Да, после ще страдаш от косопад на миглите - мн сериозна болест

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нищо ти няма
    По СИП "Здравно образование" съм учил че даже било полезно (няма да уточнявам защо)

razgonena
    Guest
    Az po 32 puti na den *momi4e sum*

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от razgonena
    Az po 32 puti na den *momi4e sum*
    да сигурна съм а аз го првя по 546843985476984675 пъти в минута!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

ДА !!! ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ ! НЯма СПасение Сори

Град
    Constantinopole, Byzantium
    По-добре през ден си удряй по една, по-яко е усещането. Иначе така всеки ден като им загубиш броя...то просто се губи част от кефа; )))

Голям фен
    Град
    trqvna

Цитирай Първоначално написано от Zzo0oMeR
    ДА !!! ШЕ ЗАБРЕМЕНЕЕШ ! НЯма СПасение Сори
    и ще родиш петзнаци кученца

Супер фен
    po 1,a nqkoi pat moje i po 2-3,zavisi..
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    докато не мога да вдигна вече

zdrav si bace, nai mn voini4eto ti da pripadne ma spox

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Е аз вече спрех да блъскам трудно беше ама спрех щотооо почнах да губа усещането а то да загубищ усещането е се едно да си загубиш мадаците според мене по-добре намали бройката щото после и секса нема да те радва достатъчно

Абе пич блъскай и хич да не ти пука !!!

Град
    Санкт Петербург
    Определено, щом го правиш, имаш нужда. Нормално е, особено ако си teen. Това си е начин да намалиш напрежението.
    Само един съвет: гледай да не ти стане цел - когато срещнеш гадже, което ти харесва, не бързай да се осамотиш някъде. По-добре се запознайте, може да излезе нещо А ако не стане, поне ще знаеш, че си пробвал
    May the Force be with you!

Guest
    po 2-3 pati na den...
    a ako se prekali ... nai-mnogo da ti stane kat meduza rabotata

pumata`
    Guest
    A be az sym chela che edin ot problemite na myjete da svyrshvat byrzo e tova che kato teen mnogo sa blyskali i povecheto pyti se staraqt da svyrshat byrzo che da ne gi hvane nqkoi i t.n
    Nz az lichno vijdam logika v tova koeto sym chela, no vse pak sym momiche kakvo li razbiram.Prosto kazvam kakto i da e

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    shte se mre chove4e , stiga luska bastuna po 1 na mesec pak e mnojko ama mai nqma kak...vnimavai che sled godina dve malkiq ti priqtel (ne se sumnqvam , che e maluk) shte e negoden za upotreba!!!

dj_kit
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    shte se mre chove4e , stiga luska bastuna po 1 na mesec pak e mnojko ama mai nqma kak...vnimavai che sled godina dve malkiq ti priqtel (ne se sumnqvam , che e maluk) shte e negoden za upotreba!!!
    Абе кво се подиграваш бе?! Я погледни себе си първо и тогава говори за момчето!
    Иначе мисля,че 1-2 пъти е нормално на ден!

hasf
    Guest
    здравей честно казано аз уча ветеринарна медицина и да ти кажа най-добре go прави по 2-пъти на ден ако го правиш по 3-пъти е вредно за сперматозоидите давам ти пример
    1. сексуалното привличане е като хормона за храна когато си гладен се усеща когато се наядеш ти си задоволил желанието на организма и той не оделя хормон за храна след време когато започне да оделя хормон ти пак го задоволяваш
    2. ако си чел, че трябва да ядеж по 3-пъти на ден сутрин, обет, и вечер тека е и с сексуалния хормон оделя хормон и ти го задоволяваш но там нещата са по различни и за това трябва по двапати на ден да се менструбира иначе се губи сексуално увлечение
    Последно редактирано от hasf : 10-20-2013 на 19:55

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche Виж мнението
    Нищо ти няма
    По СИП "Здравно образование" съм учил че даже било полезно (няма да уточнявам защо)
    Моля, уточни. Аз лично не мастурбирам та се чудя какво изпускам.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от hasf Виж мнението
    здравей честно казано аз уча ветеринарна медицина и да ти кажа най-добре go прави по 2-пъти на ден ако го правиш по 3-пъти е вредно за сперматозоидите давам ти пример
    1. сексуалното привличане е като хормона за храна когато си гладен се усеща когато се наядеш ти си задоволил желанието на организма и той не оделя хормон за храна след време когато започне да оделя хормон ти пак го задоволяваш
    2. ако си чел, че трябва да ядеж по 3-пъти на ден сутрин, обет, и вечер тека е и с сексуалния хормон оделя хормон и ти го задоволяваш но там нещата са по различни и за това трябва по двапати на ден да се менструбира иначе се губи сексуално увлечение
    Хормон за храна

Супер фен Аватара на shmatarok
    Брависимо, пак изровихте тема от 2007-ма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си