- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Задай въпрос на следващия!
след 20 години. Шеф на туристическа фирма, оо да
Какъв искаш да станеш на 30 ?
добра майка, добър специалист (за кариерата).
Ако си притиснат от обстоятелствата, каква е най-долната работа (според тебе, разбира се), с която би се захванал?
По-принцип за мен няма срамна работа, все пак всеки с възможностите си. Има хора където гледат някакви бедни чистатчки и си викат "Такива и пари да ни дадът няма да станем!", но след време ако живота им се преобърне към лоша беда - посока, ще го направят. Та, аз лично слизам до барман или общак.
Същия въпрос.
Мислех за продавачка, което не е толкова лошо, в крайна сметка много жени изкарват така години трудов стаж.
Може би чистачка във някой вход, офиси, публични сгради, дори и санитар може би...
Кое е най полезното и жизнено важно нещо в живота, което трябва на всяка цена да постигнеш?
Dobar vecher na vsichki.Nqkoi na qsno li e dali ot lizaneto moje da se zarazq s neshto?Blagodarq predvaritelno![]()
Да бъда щастлива. Това включва семейство и приятели.
Кво правиш когато си в лошо настроение? Как се оправяш?
Паля/взривявам разни неща, тренирам, бягам, слушам музика, спя, карам се с хората, ако има някоя животинка около мен, си играя с нея и се успокоявам и те така.
Ако можеш да вземеш 3 решения, свързани с бъдещето на страната, какви биха били те?
Много добър въпрос бандо.
Трябва да се уволнят всички, абсолютно всички управници до един. Или ако няма как да стане, заплатите да им бъдат намалени до минималните, да видят как живеят обикновенните хора. Според мен трябва да има повече хора, които да управляват(Които са живяли с 2 лева,но са учили за това нещо), но да мислят за бъдещето на България, а не за бъдещето на собствения им гъз и да крадат от България.
Същия въпрос?
1. Да се изберат кадърни управляващи от обикновените хора - народа.
2. Да се открият повече работни места, заплатите да се вдигат съответно заслугите на човек. Респективно човек работил 10 години да взема двойно от начинаещ, след 20 тройно и т.н. - това ще даде възможност и мотивация на младите да останат в Бг.
3.Да се стимулира раждаемостта.
Какво трябва да се направи за младите, за да останат в Бг?
Да им се обясни, че парите не са всичко на тоя свят.
Моя въпрос беше "Ако можеш да вземеш 3 решения, свързани с бъдещето на страната, какви биха били те? ", а не "Ако имаш 3 желания, свързани с бъдещето на страната, какви биха били те? "... Конкретни решения.