- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между ТУРЧИН и БЪЛГАРКА ??
Турците.
//блях, май ми е време да си лягам :Д
И това значи, че сме си го заслужили ли?![]()
Повръща ми се като чета смекчавания по тая тема. Те скоро и от учебниците ще го махнат, с цел "да не се насаждат етнически конфликти". Направо робство не е имало, само влияние си там някакво.
И другата крайност (на авторката) е не по-малко абсурдна.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Моето е крайност до толкова че си изказвам какво аз не бих направила всеки си е с глава на раменете и със своите си разбирания. Но според мен е много по - добре да не сме смесваме прекалено много понеже накрая няма да има Българи, а както турци и цигани раждат по 4 5 деца ....
Не. Това беше написано с цел да накара авторката да разбере, че не бива да съди някой според това, което са извършили роднините му.
Виоленца, навсякъде забелязвам как доста подигравателно захапваш всички. Грозно е. Кажи каквото имаш да казваш, но не съди толкова бързо, добавяйки хилещи се емотиконки, мислейки си, че си разбрала всичко.
Chanel_, казах каквото имах да казвам в предишните си постове. Вкопчила си се само в една идея и мислиш, че тя е изцяло виновна за "бъдещето изчезване" на българския род. Грешно е, според мен.
[QUOTE=DisappointedDreamer;10895910]Chanel_, казах каквото имах да казвам в предишните си постове. Вкопчила си се само в една идея и мислиш, че тя е изцяло виновна за "бъдещето изчезване" на българския род. Грешно е, според мен.[/QUOT Нещо не се разбираме с тебПрочети внимателно темата и виж за какво говоря
Темата е да се изкаже мнение по въпроса какво е вашето мислене за тази любов или предрасъдък ?
dissapointed. Има разлика м/у турчин и прост мангалинМангалите се праят на турчини
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ок мнение по въпроса . Не харесвам турците аз лично не бих тръгнала с турцин . И то не заради 500 години а просто защото не ми допадат като мъже .Аз лично към тях предрасъдаци нямам
Но ако някой ходи с такъв човек няма да го заплюя публично .
Нито приятелства градя, нито ми пука за имидж.
Грозно е отношението ти. И това е.
МАНГАЛИ
Черни мамби
дъа
Тази тема върви с широки крачки към заключване.
Just sayin'
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
me too![]()
Всички сме хора на планетата земя. Интернационално мислене. Кви са тия глупости?
И в морето всички са риби, ама акулата не ходи да плува с херингите, нали?
Гадният лош "расизъм" явно не е плод само на човешкото съзнание, а си е природа.
фишера изяде банана за известно време
темата е почистена от спам
следващия който продължи да спами с безсмислени или расистки коментари едно на ръка че също ще си почине, а и ще доведе до затварянето на темата
Много расово го почнахме вечеНякой да сподели ако има подобен проблем - Би ми било интересно да разбера как приемат турското семейство снахата българка ?