.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Elizabeth11
    Guest

Talking

Здравей ! Аз имам същия проблем като твоя ,но съм с 2 години по-малка !! Можеш да събираш повече стотинки,вместо книжни !!

Мега фен Аватара на an7raks
    Елате на тъмната страна! Всеки ден обираме еврейски храмове/банки/.

master killer _1
    Guest
    az sam momqe na 14 ! (8 klas) i iskam da si vzema tablet ! imam samo okolo 3 leva v kasiqkata i roditelite mi ne mi davat poqti nikakvi pari ( moje da e vednaj v sedmicata- 50 stutinki ) mnogo sa malko 50 stotinki za sedmica molavi pomognete ! a ako planiram da si vzema tableti ( ne iskam nekav bokluk za 140leva nadolu - tiya sa ebati i parcalite !! az iskam nekav mnogo dobar no da e malko evtin nekav naprimar nad 200 leva ) !!!!!!! a ot detskite mi davat samo 5 leva ! rojdenyat mi den e prez dekemvri i priblijava taka mi davat 50 leva no pak ne stigat parite !!! ako pri tazi obstanovka az shte imam tablet kato stana na 18- palnoleten i nyama da me interesuva poveqe tableti pomognete mi ! molavi ! MEJDODRUGOTO, MOMIQE PREDLAGAM DA NE SI HARQISH VSIQKITE PARI KOITO POLUQAVASH ( TI PONE POLUQAVASH POVEQE OT MEN- SHTOM AZ NE SE SARDA TOLKOVA I TI NE SE SARDI ) BLAGODARYA NA VSEKI KOITO MI POMOGNE !!!

Цитирай Първоначално написано от summergirl00 Виж мнението
    Здравейте , аз съм момиче на 14 години . Предварително се извинявам , ако има такава тема . ! Искам сама да събера пари , за да мога да си купя нов телефон или нещо друго . Не искам да взимам от родителите ми пари , искам сама да си купя нещо без тяхна помощ П.с : Предварително ви благодаря за съветите [/i]
    играй в бет365 имат добри коефициенти , също може да пробваш в покерстарс , ама там е малко по-сложно като нямаш начален капитал.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    аз почнах да си събирам пари по следният начин:
    дават ми по 2 лева на ден, от тях си взимам нещо са ядене за около 1 лев, понякога и по-малко и стотинките ги слагам в кутийка..вече имам 5 и нещо.. за 1 седмица горе-долу
    не ги харча за глупости..
    като излизам отделно ми дават пари де..
    +++

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от betudontbet Виж мнението
    играй в бет365 имат добри коефициенти , също може да пробваш в покерстарс , ама там е малко по-сложно като нямаш начален капитал.
    Хаххаточно некви 14 годишни пикли ше играят в бета :Д виж ги че се кефят ,че са събрали 5 лв :дд

lia_manson
    Guest
    Аз имам същия проблем! Харесах си един лаптоп за 2895лв. обаче е прекалено скъпо аз трябва да събера 1000лв. Как мога да ги събера? И за колко време някъде? Благодаря предварително :*

От баби, дядовци, чича, лели, с подмазване.

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Хаххаточно некви 14 годишни пикли ше играят в бета :Д виж ги че се кефят ,че са събрали 5 лв :дд
    абе,по принцип си е вариант,ако има идея какво прави

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Късмет!

Ако имаш талант,отиди в центъра и започвай да свириш на китара! Можеш да изкараш около 10-15 лв.
    С два лева джобни,няма да постигнеш нищо,ако ти дават поне пет - може би ще стане по-бързо.

Късмет!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Компанията Forever Living Products (ФЛП) дава възможност на всеки да изгради свой собствен бизнес и стабилна КАРИЕРА, като му дава пълна СВОБОДА и ОТГОВОРНОСТ!
    Регистриран дистрибутор ползва 15% отстъпка от цената на продуктите, при преминаване на следващо ниво отстъпката е 30%.
    Регистрацията е БЕЗПЛАТНА, ЛЕСНА И БЪРЗА.
    Без задължителни таргети на месец, веднъж достигнато ниво не се губи никога, сами определяте работното си време, стимулираща макретингова система!
    Заслужава си желаещи могат да ми пишат или обаждат за повече инфо 0883494378
    Дори и за ползване на някой продукт само.
    www.flp.bg

Форевър Ливинг Продъктс предлага висококачествени продукти за здраве и красота. Компанията е разработила гама от напитки с алое вера и козметични продукти, които позволяват на милиони хора по света да се докоснат до забележителните свойства на това растение и благотворното му въздействие върху цялото тяло. Прибавете към тях разнообразните хранителни добавки и продукти от пчелния кошер и ще получите цялостна система за постигане на по-добро здраве и красота.
    Koито има интерес към продуктите нека ми пише за повече инфо и цени: 0883494378 filis.m@abv.bg
    За хора, който искат да си докарват допълнителен доход чрез Форевър Ливинг Продъктс могат да се обръщат също към мен.
    Доставки за цялата страна, а в София и налично може.
    http://www.flp.bg/bg/Products_Supplements_bg.htm

Цитирай Първоначално написано от chen4eto Виж мнението
    аз пък започнах да се занимавам с онлайн сайт при който ти плащат за гледане на рекламки. В началото се печели много малко но ако си постоянен и не се откажеш веднага можеш да си изкарваш хубави пари
    а кой е този сайт ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си