Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
Do you even lift bro?
По темата: трябват ти 4тири основни компонента - здравословно хранене, тренировки, кардио и добра почивка след това.
Не си споменал възрастта си , но ако си в пубертета стриктното урязване на всякакво сладко,мазни храни, хляб и газирано би направило чудеса. Тренировките ти в фитнеса трябва да включват множество мускулни групи и да са доста активни , тоест не се нахвърляй на програми които имат разделение (пр. понеделник-гърди вторник-бицепс и т.н.). Кардиото ти мисля, че е по-добре да го правиш на 2 пъти - в началото и в края на тренировката (пр. 20мин начало пътечка ; 20мин. край пътечка). В дните извън фитнеса или офф дните може например да тичаш в парка или да ходиш някъде да правиш спринтове или да скачаш на въженце. В тези дни най-добре според мен да правиш кардио от типа на HIIT потърси го в гоогле там си има готови програми.

Това са основните щрихи на това което трябва да правиш, другото сам трябва да да си го изградиш като програма, хранене и т.н. Ако искаш някакви готови програми ббтеам сайта и http://www.bodybuilding.com/guides/
Ами проблема е, че (срам ме е да го спомена, пък а моли още от първия път, но сега ще си го кажа) Толкова съм неподвижен напоследък, че дори и тези неща ще са ми тежки... Както казах тежа вече 110 кила... И нямам никакви мускули.. Иначе съм на 15 години.. Знам че това е катастрофално, но... Както каза по-горния, съм ял и съвсем малко 3 години, но пак пълнея... Това не знам защо е така.. И честно казано не ме и интересува, освен ако не може да се оправи.
И също така, проблема е, че Здравословното хранене не може да се вмъкне в картината... Защото както казах, тук няма никога нищо, без бъзици, само на филий със сирене или някоя от 5-те манджи коит се готвят през седмица..
И съм така от доста време.. Не зависи от мен, колкото и да говоря на нашите...