.
Затворена тема
Страница 27 от 118 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2933
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    ^И на живо ли си толкова отворен?

не , много съм насран всъщност , съучениците ми постоянно ми казват че имам комплекс за малоценност и дрисвам

затова предлагам да се срещнем и да ме набиеш кажи ако искаш да ме набиеш ще ти предоставя тази възможност с удоволствие , после да ми се смеят останалите

п.с. ся разбрах защо е цялата работа опитваш се да зарибиш момичето а ? Да си нейния рицар в доспехи муахахахах добре , доста си подмолен ама няма да ти мине номера. и понеже си тъп и ми е жал за теб ще ти помогна. смени тактиката , щото момиче което не те познава и я защитаваш ще и влезеш само във френд зоната ще си гей приятелчето , разбра ли невестул ?
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 10-31-2013 на 07:15

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    бубе, защо си толкова красива

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...39889851_n.jpg
    Мога да ти задам абсолютно същия въпрос ^

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    за да запълниш цялостната картинка , ти не си ли направи вече цветен татус на путето ? може и на гъза да пробваш

Между другото към жена с татус уважението ми е колкото към гърбава обезпаразитена мастия с щампа на ухото от онея жълтите кръгчета , това си ти за да ти позволи това майка ти явно е още по голяма шаврантия танцуваща по масите полу гола щом изпие 2 чашки жал ми е за баща ти , които ще има не една ами 2 мастии в семеиството които ще танцуват по масите и в скута на утаиките докато човечеца се бъхти за 400лв в някои автосервиз мазен до шията

знаеш ли кво , траи си да не те ухапя , ще е жалко да те изложа пред малкото ти форумни феик приятели никога няма да имаш капацитета да ме сложиш на място , а визията тип парцал на която сигурно се растапят съучениците ти може да не проработи при мен толкова лесно може би като се татуираш цялата и се разтанцуваш по масите ще ме накараш да ти се възхищавам
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Баси смешното поведение.
    За какъв се взимаш, драги ми смехурко?
    Какво имаш против татуираните жени или в твоя патриархат мъжете само могат да правят такива неща?
    Можеш най-спокойно да си отидеш, тъй като момиче като нея дори не би си и направило труда да те погледне на живо, камо ли да ти се впечатли на смешните изцепки. Много зле. Такива момченца като теб, на живо чуя ли ви ви ошляпвам. А не само това, въргаляте се и плачете като путките, които сте. Щото да храниш жена е много лесно.
    Айде в ляво.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...55411398_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    Баси смешното поведение.
    За какъв се взимаш, драги ми смехурко?
    Какво имаш против татуираните жени или в твоя патриархат мъжете само могат да правят такива неща?
    Можеш най-спокойно да си отидеш, тъй като момиче като нея дори не би си и направило труда да те погледне на живо, камо ли да ти се впечатли на смешните изцепки. Много зле. Такива момченца като теб, на живо чуя ли ви ви ошляпвам. А не само това, въргаляте се и плачете като путките, които сте. Щото да храниш жена е много лесно.
    Айде в ляво.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...55411398_n.jpg
    да смехурко съм , не като теб , спеканурка и да ти поясня откъде идва понеже може да не се сетиш , от спек е демек спекъна си спекана като издран тефлонов тиган на който съм сготвил 2 кила месо без никаква мазнина и после съм го оставил на слънце

и в момента трябва да се чувстваш доста тъпо , виж как се издаде по такъв глупав начин , издаде че се засягаш на тема татуси , което говори че и ти имаш някъде мастило точно като някоя шаврантия да не си си написала на котака името на някои бивш муааахаха , и това ти е болна тема и те берат доста комплексите , иначе нямаше да се захапеш , мен може да ме обиждат на всичко обаче никога не се засягам , това е защото нямам комплекси

между другото ако ме впечатлиш още малко , бих ти дал да ме ошляпаш , възбужда ме грубото отношение

впечатлявам от мръсници само когато съм на кеф , а сега съм

и да ти отговоря като за финал на въпроса , жените трябва да показват нежност , а татуировките са всичко но не и това

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Ако ми дадеш да те чукам , ще бъда много щастлива.
    Не съм спекоранка.
    Имам 3 татуировки и мога да ти кажа че и трите си ги намирам за доста секси и милички за мен. Не са големи като на Зайката, но са ми ценни.
    Н ми е комплекс, стана ми кофти че се заяде на сладурчето.
    Давай да те пляскам сега.

между другото предполагах че е модерно сега момичетата да пляскат приятелите си с дилдота , ама не знаех че е толкова масово бахти

ако искаш да пробваме обратното , не се кефя особено на това жената да е мъжа във връзката , но явно тебе те кефи

anonymous708973
    Guest
    Какво се занимавате с тоя боклук, не мога да разбера? Клавиатурна нинджа пълен. Сто про е мега насран на живо или пък е толкова "голям", че е въздух под налягане. Задаваш му прост въпрос, той ти изприказва цяла тирада. Словесна диария.

Нежност трябвало да показват. Аз мога и да нямам татуировка, и пак да съм мега грубата селянка. Мога да имам татуировка и да съм мъничка, сладичка и никога да не си отварям устата на въпреки, каквато, за щастие, не съм.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...70383069_n.jpg

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво се занимавате с тоя боклук, не мога да разбера? Клавиатурна нинджа пълен. Сто про е мега насран на живо или пък е толкова "голям", че е въздух под налягане. Задаваш му прост въпрос, той ти изприказва цяла тирада. Словесна диария.
    Нежност трябвало да показват. Аз мога и да нямам татуировка, и пак да съм мега грубата селянка. Мога да имам татуировка и да съм мъничка, сладичка и никога да не си отварям устата на въпреки, каквато, за щастие, не съм.
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...70383069_n.jpg
    следващата торба с комплекс се появи
    откога трябва хората с дар слово като мен да ги е срам както и да е
    казва се мол нинджа между другото и да , налучка от първия път , всъщност по професия съм програмист и стоя доста вкъщи нареждам хората когато правя пауза от програмирането щото ми се измаря мозъка

http://metal.best.bg/metal_files/upload/users/1.pic

ето и моя снимка , това съм аз и тука програмирам
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 10-31-2013 на 13:42

anonymous708973
    Guest
    Вярно, че програмист беше.
    Е, нищо за тях няма да казвам, щото познавам един куп готини програмисти.

Хах, ако си мислиш, че словесната ти диария е дар слово, много се лъжеш.

аз съм завършен магистар по философия , ти сама си прави извода и знам че съм готин , мерси

между другото ако искаш мога да те напрограмирам , само кажи кога

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    между другото ако искаш мога да те напрограмирам , само кажи кога
    ако беше написал ПРЕпрограмирам щеше да е instawin
    са е просто окей

anonymous708973
    Guest
    Пха, само за да видя колко голяма нула си, бих се навила да си пропилея час от живота и да се видя с теб.
    Ей така... да си ги примерим, да те видя колко голям мъж си.
    Дар словото, разбира се.

в интерес на истината го написах , заклевам се да умра като мастия , смених го щото препрограмирам значи друго нещо , ся няма да издавам таините на кодирането които иска да му обяснявам ще трябва след като се опознаем

Пха, само за да видя колко голяма нула си, бих се навила да си пропилея час от живота и да се видя с теб.
    Ей така... да си ги примерим, да те видя колко голям мъж си.
    Дар словото, разбира се.
    ако си от пловдив това е чудесно и аз ще съм там другата или по другата седмица малко по лични работи , и аз бих искал да видиш каква пълна нула съм ама да не почнеш да ме зарибяваш и после да казваш на приятелките от форума колко съм бил як

anonymous708973
    Guest
    Със сигурност така ще стане. Аз ще съм в Пловдив от 22 декември до 27 януари. Харесай си дата и ме информирай.
    Ако наистина имаш намерение, щото не съм типът момиченце, дето няма да дойде на уговорена среща, което си гълта езика пред непознати или което ще си промени мнението за теб поради невероятните ти умения, изваденото ти от гъза дар слово и не знам си още кво.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Със сигурност така ще стане. Аз ще съм в Пловдив от 22 декември до 27 януари. Харесай си дата и ме информирай.
    Ако наистина имаш намерение, щото не съм типът момиченце, дето няма да дойде на уговорена среща, което си гълта езика пред непознати или което ще си промени мнението за теб поради невероятните ти умения, изваденото ти от гъза дар слово и не знам си още кво.
    аз също си стоя зад думата споко

тогава ще се видим около нова година ден преди да тръгна ще ти постна телефона на лично и ще ти дам да ме опровергаеш за татусите

Мега фен Аватара на an7raks
    Откривам залаганията за това кой ще се измъкне пръв!
    5 лв за смешника!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това да не е онова същество носферату или там както се пишеше?

Не знам защо така му скочихте. Няма ли право да намира татусите за грозни?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Откривам залаганията за това кой ще се измъкне пръв!
    5 лв за смешника!
    а ако не се измъкна става ли 5 пръста в мутрата ти , гологлава улична котко ?

между другото знам , че ти е доста тъпо , аз си уредих неочаквана среща а ти стои у вас и гледай покемон

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Успокойте се малко и преминете на ЛС ако имате да си казвате нещо.

не знам дали ще бъде изтрито но както и да е искам само да добавя че модераторите в тоя форум са мноо готини без да се мазня това ми е реалното мнение бил съм и в други форуми ама там повечето са много изсъхнали

и други форуми не посещавам точно поради тая причина

представям си какво им е в момента , да получават хиляди гневни запитвания от младежите които настъпах ''неволно'' и става нещо като оплакване да те изкажа на госпожата

заради търпението имат една почерпка от мен примерно там каквото пият американско уиски или не знам какво е модерно сега , аз не съм голям пияч и не разбирам

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    That would be an exciting tournament between you both ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си