.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Тема: Фишерман

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    та в този ред на мисли да ми кажете някакъв начин, по който да уча/запомням ефективно?
    До сега не ми се е налагало в къщи да седна да уча... Цаката е в час да внимаваш много и да схванеш смисъла на урока/задачата, вместо да се занимаваш с глупости, за да мине времето по-бързо. По разказвателните предмети може и да няма логика, която да разбереш, но пак има някаква последователност, която да те ориентира.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    До сега не ми се е налагало в къщи да седна да уча... Цаката е в час да внимаваш много и да схванеш смисъла на урока/задачата, вместо да се занимаваш с глупости, за да мине времето по-бързо. По разказвателните предмети може и да няма логика, която да разбереш, но пак има някаква последователност, която да те ориентира.
    в час има толкова интересни неща за правене и за гледане, че просто е адски трудно да се дистанцираш от всичко останало и да слушаш какво се говори (особено когато си на последния чин...), а пък първа смяна толкова ти се спи, чеее...

но дори и да слушам, което все пак се случва при някои учители - аз имам нещо ново да разказвам и нямам как да се водя по старото, защото още не е говорено

стискайте ми палци за утре да не забравя една дума, щотоо...край с мене!

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Да учиш чужд анализ на изуст е като да им даваш цялата си заплата. Тва е гадно подхождаш с неуважение към себе си.
    защо? о.О

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    в час има толкова интересни неща за правене и за гледане, че просто е адски трудно да се дистанцираш от всичко останало и да слушаш какво се говори (особено когато си на последния чин...), а пък първа смяна толкова ти се спи, чеее...
    мрън-мрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си