- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малки гърди..
Здравейте, имам огромен комплекс свързан с размера на гърдите ми.На 15 съм.Последно усетих че растат в 5 клас и сякаш оттогава спряха.Нося възможно най-малкия размер сутиен.Попринцип в ръцете съм много слаба.
Притеснявам се дали изобщо ще порастнат. Не ме болят. Моля, някои ако има подобен проблем да помогне и има ли някакъв начин да предеизвикам растажа им.
Момчета , какво мислите за момичетата с малки гърди? Бихте ли спали с тях ?
Пий повече боза и дай на някой батко да ги дърпа редовно, нали беше перверзна ем ще ти ареса, ем ще пораснат..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не се шашкай.
По добре слаба и с малки, стегнати гърди, отколкото дебела с големи, които са само сланина.
Бе не се филмираи и моите почти ги няма дажи ме базикат да съм ги намажела с нешто за да ми минат че били като пъпки.Иначе аз също сам на 15 - 98 сам.Ама да ти кажа не ми дреме штото има време да растат.
Всичко се свежда до пропорции, за секса малки,средни,голями все гърди.Ако не си плоска като дъска няма за какво да се притесняваш.
Айде, айде. Все едно не се намират загорелтаци дето скачат на всичко с дупка и пулс. Колкото - толкова.
Това да ти е проблемът хахаха
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ето какво тревожило днешната младеж... Вместо да залягат над букварите, те се занимават с глупости. Малки и били гърдите хаха Голям проблем!
Ето къде била причината, че си нямаш гадже. За съжаление на генетиката не ѝ пука и колкото ти е дадено, толкова.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Миналата година бях с чашка А, вече съм с чашка С (сега съм на 16). Има за кога да ти растат. А и доколкото разбирам ти се притесняваш от това, че евентуално никой не би спал с теб. На мен това никога не ми е минавало през акъла. Жалко е.
Божичко .... Имаш да се развиваш чак до 21 годишна възраст. Не бързай! А и да не ти пораснат гърдите, какво толкова? На Майката Природа не и пука особено.
Същата като малка ли ми е пишката, порасни до годините, в които спира растежа, тогава ще разбереш малки ли са к'ви са.