.
Отговор в тема
Страница 27 от 95 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2375
    Обожавам неделята.... мурзелуване и разкрасяване Направих си обичайната маска от к. мляко, мед, бадемово масло,ракия по дължината и стимулант в корените. Понеже много трудно си отмивам маските си сложих оцет след като я отмих само с вода и после обилното търкане с шампоана-този път осмих всичко Онзи ден си купих тоника на Билка за косопад и го пробжах снощи, та ще видим......

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ако това на аватара си ти, приличаш ми на Блеър от Клюкарката. xD

Аз вече една седмица не съм си правила маски. То на този моя тривитаминол ще му мине срока на годност.. Ама какво да направя, като нямам време. Сега срядата дано успея да се нацапам поне за час.

Да аз съм на аватара и мерси И аз така все нямам време за жалост Аз от месец на сам не съм си правила чак тази неделя успях....

Пробвах тоника на Билка и съм удивена ползвам го за първи път и косата ми спря да пада, днес най-много 5 косъма да са паднали, а принципно сигурно по 100 и повече. Направо е страхотно да не ти капе косата

o.O Малко не ми се вярва от един път, ама ...

http://www.ivis.bg/products_images/2...0185256rem.jpg Някой ползвал ли го е?Или изобщо някакъв друг спрей за по-лесно разресване,че вече ми писна да се скубя толкова...

^ Няма смисъл

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    o.O Малко не ми се вярва от един път, ама ...
    И аз бях скиптична и не ми се вярваше.

Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    И аз бях скиптична и не ми се вярваше.

Хубав еее, хубав ! Върши чудесна работа при мен ^

Да споделя колко ме е яд за днес - снощи си измих косата и я изправих идеално. Днес сутринта я накъдрих с пресата (и аз не знам защо хД). Излезнах. Заваля и косата ми заприлича на нищо. После отидох на тренировки. Изпотих се много. И сега трябва да я мия пак.

Аз се къпя постоянно заради шибаното време. Тъкмо си прибера косата и на другия ден пак същата история с облака в главата. Утре вече ще си ходя рошава, защото и без друго ми е увредена достатъчно косата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Събрах си най-накрая пари за сух шампоан, но не знам коя марка да взема? Кое е най-добро и изгодно? Гледах из нета и много се хвали Клоран и Рене, но си викам да попитам и вас какво ще ми препоръчате.

Другото което е много се радвам, че първия месец за тривитаминол свършва след още едно нанасяне, което ще е неделя най-вероятно и нямам търпение да идва другия месец и да започвам отново, че нямам търпение да ми порасте хубава здрава косичка Но поне сега ще спра Селсън Блу-то, че е твърде агресивен и ще я мия с бебешко шампоанче, но имам притеснения, че ще се омазнява по-бързо заради нежните съставки, които косата ми най-вероятно няма да усети, та затова много се чудя какъв сух шампоан да взема и се надявам да ме насочите.

^Аз използвам на syoss зеления, мноооооого съм доволна, беше 7 лв

Град
    ..в близката далечина..
    На много места четох, че миришел кофти. Пудрата изчиства ли се напълно? Аз съм заделила повечко пари, но ако е по-евтино супер

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^Batiste тия нямат грешка От както започнах да ги използвам си мия косата 2 пъти в седмицата, понякога даже 5 дни мога да откарам, а преди си я миех през ден.

^ Кой ползваш? Чудех се дали да не си взема един за всеки случай.

Град
    ..в близката далечина..
    От къде го купувате този батисте? Както и да е аз вече си взех синия Syoss за който нямам големи надежди, но поне не е скъп. Не взех зеления, защото четох, че имал неприятна миризма а аз съм много чувствителна към миризми и не ми се рискуваше.

Batiste ги няма в България доколкото знам.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Кой ползваш? Чудех се дали да не си взема един за всеки случай.
    Първите два използвам, другите не съм ги пробвала, но тези вършат много добра работа

Аз си го купувам от... аптеката В България дали се продават не знам, бях чела ревю в един бюти блог, мисля, че на български беше и беше положително и реших да пробвам. Нещо не е много икономичен поне ми при мен, ама важното е, че ми се оправи омазняването и върши работа, когато нямам време да си мия косата.

HALLOOOO!
    Липсвах ли вии : )))))
    завръщам се с пълна сила, за да Ви споделя, прекрасни мои, че (ако помните - лятото работех в магазин за розова козметика) та открих най-невероятната маска на света с розово масло - има едно-единствено недостатъче - свършва много бързо

Имам и шампоана от серията, който е много лек и косата ми се разресва страшно лесно. Като цяло съм с много положителни впечатления от лятото си.
    Освен това Nashi имат някаква нова маска за коса спрей, имате ли някакви впечатления? Маслото ми свършва (отново) и съм убедена, че ще си го купя, а обмислям и тази маска. 150мл е, около 32лв в случай че ви интересува.
    I've been missin' you guys! <3
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ooo, Джоли, и ти ни липсваше!

Убедена съм само на теб и още 2ма-3ма.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Между другото мисля, че Гарниер Фруктис ще ми станат любимите шампоани от масовите!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Джолиииииииии Welcome back!
    Чудех се кое да си взема - тривитаминол или стимуланта. Накрая се спрях на стимуланта на Икаров.
    Сега отивам да го взема и си почвам маски с него! Също така обмислям скоро пак да се подстрижа.
    Аааа, и пак си поръчах масло на Наши.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

О Джоли, добре дошба отново!
    От къде ги намираш тези красоти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми