.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Искам да бъда готин

Момичета и момчета,може да ви се стори глупаво,но искам да бъда готин като джъстин тимбърлейк/бийбър или марио сасас. Но косата ми не е като тяхната,дрехите ми не са като техните,гласа и така нататак. Имате ли идей какво да правя ? Вече пробвах с лещи за да си направя очите зелени , но резултатът е ужасен!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sunshine :**
    ужас момчетата вече искат да подражават и приличат на джъстин бийбър...и между другото името на марио сасас е марио касас

Като за начало си смени аватара

Ходи си купи нови дрехи, за гласа си нищо не можеш да направиш (на колко си?) Ако си над 18 и тръгнеш да се обличаш като Бийбър, най-добре не излизай от вас.

И това с лещите е едно от най-тъпите неща които си могъл да направиш

Не си мислете че,искам да съм точно едно към едно с джъстин бийбър!!!!!! Най-малкото не мога да пея ! На 16 години съм

И защооо да си сменям аватара ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Искаш да си готин по чии стандарти?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Ahahah,stiga ve..

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Искаш да си готин по чии стандарти?
    Еми аз не мисля че има стандарти да си готин освен ако не си баба или дядо и за теб да е готино да слушаш Ницше !!!!!!!!!! (:

не говоря за пеенето а за начина на обличане

но както и да е, най добре си стой такъв какъвто си

Аха.

Значи искаш да се харесваш на 12-14 годишните празноглави момиченца. На прав път си.

Аха.

Значи искаш да се харесваш на 12-14 годишните празноглави момиченца. На прав път си.
    Еми ако аз съм празноглаво момиченце то да!!!!!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Marns Виж мнението
    да слушаш Ницше !!!!!!!!!! (:
    Разясни ми кой според теб е Ницше, моля те.

Еми ако аз съм празноглаво момиченце то да!!!!!
    Ти празноглаво момиченце ли си?

П.П Риторичен въпрос.
    П.П2 Автора да провери в Гугъл какво е риторика.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Разясни ми кой според теб е Ницше, моля те.
    Фридрих Ницше
    (Friedrich Nietzsche)

философ
    Фридрих Ницше (на немски: Friedrich Nietzsche, произнесено [ˈfʁiːdʁɪç ˈniːt͡ʃə, ˈniːt͡sʃə]) е класически филолог, философ и писател. Пише критически трудове на немски по въпроси като религия, морал, съвременната култура, философия и наука, използвайки отличителен стил и проявявайки вкус към метафорите, иронията и афоризмите.
    Ницше оказва съществено влияние над философията, а и отвъд нея, особено над екзистенциализма и постмодернизма. Неговият стил на писане и радикалните въпроси относно стойността и обективността на истината, които той засяга, са довели до редица дискусии и интерпретации най-вече сред континенталните философи, а в по-малка степен и сред аналитичните философи.
    Основните му идеи включват тълкуванието му за трагедията като тържество на живота, вечния кръговрат (което мнозина коментатори реинтерпретират след това), преобръщането на платонизма, също и критиките му, отправени към християнството и егалитаризма (особено под формата на демокрация и социализъм).

Ти празноглаво момиченце ли си?

П.П Риторичен въпрос.
    П.П2 Автора да провери в Гугъл какво е риторика.
    Реторика или риторика (формите са дублети, тоест еднакво правилни; вж по-долу етимология) е умението, дарбата или изкуството да се говори добре, още това е науката, която се занимава с изучаването на умението за убедително и умело говорене пред публика. Понякога като синоним се използва и красноречие.
    Най-често под реторик (ретор) се има предвид, някой който преподава или изучава и изследва реториката, а ораторът е този, който произнася речи.
    Реториката също така, освен към устните речи, може да се отнася и до писмения дискурс и писмените текстове, като изкуство в писането [1] - подредбата, изложението и т.н. на текстове.
    Реториката възниква в Древността, когато и получава своето силно развитие в Древна Гърция и Древен Рим, тогава се развива политическото и съдебно красноречие. Тя е била сред трите свободни изкуства наречени тривиум, като другите две са диалектиката и граматиката. През Средновековието реториката се развива предимно като наука за фигурите. Днес голяма част от античната и средновековната реторика са част от лингвистиката, стилистиката, литературната критика и теория, и прочее. Съвременно развитие на реториката има напр. в САЩ към средата на 20 век, където възниква течението наречено Нова реторика.
    Принципите на реториката са поставени още в древността. Едни от най-известните оратори от тези времена са Демостен и Цицерон. Учебниците по реторика, макар и малко от тях, са запазени - тези на Аристотел и особено на Квинтилиан, са учебно пособие и сега.

ах тази Wikipedia ..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    марио сасас
    .... Sassy Mario!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Алее, не, човек, ти верно си тъп, ни ирония те хваща, ни гугъл те спасява! faith in humanity - lost it.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Това са БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!! Един иска да става готин и всички ще го дърпът надолу !!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Шизофрения ли имаш или склероза, че навъди няколко еднакви теми?!

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Шизофрения ли имаш или склероза, че навъди няколко еднакви теми?!
    изчезни от темата ми!!!!!!!!!!!!!

ще заключа темата ако не спрете да ми се бъзикате!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Защо трябва да им подражаваш? Бъди себе си и най-вече излез от тоя форум.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Няма пък, мацке, оставам тук!

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Защо трябва да им подражаваш? Бъди себе си и най-вече излез от тоя форум.
    Ти ли ще ми казвасх дали да излеза?? !!!!!!! или другите с,по 100000 мнения МОЖЕ БИ?????!!!!!!!! по-добре да бях питал в бг-мама !!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си