.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Защо трябва да им подражаваш? Бъди себе си и най-вече излез от тоя форум.

Цитирай Първоначално написано от heartsdesire Виж мнението
    Защо трябва да им подражаваш? Бъди себе си и най-вече излез от тоя форум.
    Ти ли ще ми казвасх дали да излеза?? !!!!!!! или другите с,по 100000 мнения МОЖЕ БИ?????!!!!!!!! по-добре да бях питал в бг-мама !!!!!!!!

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Цитирай Първоначално написано от Marns Виж мнението
    Ти ли ще ми казвасх дали да излеза?? !!!!!!! или другите с,по 100000 мнения МОЖЕ БИ?????!!!!!!!! по-добре да бях питал в бг-мама !!!!!!!!
    Какво скачаш на момичето бе, гейче?! Послушай я и ходи в мамата да си изливаш душата!

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Какво скачаш на момичето бе, гейче?! Послушай я и ходи в мамата да си изливаш душата!
    айде да малчиш и да си лапаш куровете а другите не да не ми обясняват какво то съм питал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    айде да малчиш и да си лапаш куровете а другите не да не ми обясняват какво то съм питал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ама ти вече ги налапа всичките и не останаха за мен!! sad face!

Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    Ама ти вече ги налапа всичките и не останаха за мен!! sad face!
    Тихо,говедо

Където и да питаш, колкото и пъти да я пускаш тази тема, едно и също ще ти кажат. Иначе за мен готин е човек, който свободно изразява мнението си, не следва "стадото овце" както повечето хора правят, а е индивидуален. Помага на хората, когато се нуждаят, забавен е и може светкавично да ти оправи настроението. Добър слушател и добър съветник. Ето това е за мен готин човек! Може и ти да се опиташ! Със сигурност ще си спечелиш много приятели и ще си душата на компанията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си