Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Може да ти харесва да вярваш, че си много либерална, ама си пълен Цербер.
Значи може да има момиче, с което се познават от 100 години и по някакъв начин е специална за него, ама срещи насаме с нея са изключени?! Не стига, че си ревнива пикла, ами си и нагла да твърдиш, че даваш пълна свобода.
Това е за мен нещо, което дори не подлежи на коментар. Естествено, че подобни срещи са позволени. Ще е хубаво да познавам момичето все пак, да знам с какъв човек излиза, но и да не я познавам, няма да настоявам първо да ни представи, та чак после да получи благоволението ми да излиза с нея.
Щом такава дреболия е "изключена", представям си за къде-къде по-сериозни неща какви скандали вдигаш.
Случвало се е да му се обади бивша съученичка към която знам,че е има/л симпатии,но винаги ме е канил на срещите им и в мое присъствие не си е позволявал нещо повече от комплимент.Оценявам това и когато на него не му беше приятно да излизам,да не става въпрос за флирт с други момчета съм се съобразявала.
Скандали не обичам,за това и гледам да не вдигам такива.Мога и нищо да не кажа,но когато започнат да се трупат твърде много негативи,обикновено се провежда един по-сериозен разговор в който всеки има право да реши как иска да постъпи.
Вероятно имам проблем с доверието първо към себе си,следователно и към другите,но флиртът в мое присъствие е неприемлив и знак на неуважение,защото за мен обикновено означава,че имаш намерение за още нещо,ако се получи.