.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1127

Hybrid View

Е аз свалих достатъчно, не ми треа да свалям още, а иначе съм на тоя режим. Него ми дадоха:
    09:00 Овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
    09:00 1 препечена филия + банан + яйце

Обяд: 12:00 (или около 11:30, защото тръгвам на училище от 12:10)
    риба, пилешки гърди, ориз или картофи + салата (няма да мога да го ям това постоянно, така че искам да попитам дали мога да ям например - боб,леща,грах ей такива най-обикновени ястия)

19:30/20:00
    Риба,пуешко или телешко месо + всякаква салата. (Тук пак искам да попитам ако за обед имам например боб,грах или леща, ще мога ли да го ям това и вечерта ?)
    Между обеда и вечерята 1 корни + 1 банан и 1 кофичка кисело мляко. Около 16:00 ще е това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BAN.ili.NE Виж мнението
    Е аз свалих достатъчно, не ми треа да свалям още, а иначе съм на тоя режим. Него ми дадоха:
    09:00 Овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
    09:00 1 препечена филия + банан + яйце

Обяд: 12:00 (или около 11:30, защото тръгвам на училище от 12:10)
    риба, пилешки гърди, ориз или картофи + салата (няма да мога да го ям това постоянно, така че искам да попитам дали мога да ям например - боб,леща,грах ей такива най-обикновени ястия)

19:30/20:00
    Риба,пуешко или телешко месо + всякаква салата. (Тук пак искам да попитам ако за обед имам например боб,грах или леща, ще мога ли да го ям това и вечерта ?)
    Между обеда и вечерята 1 корни + 1 банан и 1 кофичка кисело мляко. Около 16:00 ще е това.
    Твърде малко храна.Добави мазнини и въглехидрати и разреди малко тия храни и се храни по-стабилно.Преди даскало (евентуално след тренировка) много въглехидрат + месо и малко мазнини(пример 1 кг картофи + 300 гр месо+още нещо там).После мазнини и протеин и вечерта пак каквото на обяда(тоест протеин и въглехидрат)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си