.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 183

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Какъв е тоя неориентиран девствен провинциален флебит? Що просто не си стой у фейса и не блъска злобни чикии върху снимките на малолетните минетчиики?
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Какъв е тоя неориентиран девствен провинциален флебит? Що просто не си стой у фейса и не блъска злобни чикии върху снимките на малолетните минетчиики?
    Ей,бро, не съм правилния човек на който да казваш девствен, спал съм с над 20 жени а съм 11ети клас, сиг бройката ти цялата не е толкова, но и не съм разен ходещ вирус проверявам се веднъж на 2 седмици
    Чикииии не блъскам, казах ти защо, човек а и предпочитам по зряло месце! Ех злобааа, злоба, както са казали умните хора и го повтарят и до днес...... Завиждат ли, продължавай в същия дух!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    Ей,бро, не съм правилния човек на който да казваш девствен, спал съм с над 20 жени а съм 11ети клас, сиг бройката ти цялата не е толкова, но и не съм разен ходещ вирус проверявам се веднъж на 2 седмици
    Чикииии не блъскам, казах ти защо, човек а и предпочитам по зряло месце! Ех злобааа, злоба, както са казали умните хора и го повтарят и до днес...... Завиждат ли, продължавай в същия дух!
    Не мога..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    POKLON

RESPECT

EVALA

NAJ-GOLEMIAAAAAAAAAAA

BOK
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си